servis opreme-testiranje jeklenk
2 posters
:: GA-PO-RA KLUB :: UČNE URE
Stran 1 od 1
servis opreme-testiranje jeklenk
Zanima me kje je možno najbližje dati jeklenko na atest? A se ni nekaj govorilo da bi naj to delali tudi Radgonski gasilci?
Kaj pa servis za regulatorje. Vem za MB in LJ, v naši bližini pa ne. prosim za pomoč.
lp
Kaj pa servis za regulatorje. Vem za MB in LJ, v naši bližini pa ne. prosim za pomoč.
lp
matjaz- forumski šegrt
- Število prispevkov : 15
Registration date : 27/04/2009
Re: servis opreme-testiranje jeklenk
Pooblaščeni servis jeklenk najdeš v vsakem večjem mestu (mi to nismo :)). Zadnja leta sem naše jeklenke pošiljal v Kranj (gasilska brigada), Maribor (JZZPR) in na Ptuj (PGD). Cenovno se razlikujejo, delo pa vsi morajo narediti kvalitetno. Tukaj ni debate.
Regulatorje pa dajem na servis že nekaj let Bojanu v Kranj (kontakt dobiš pri meni). Je vredu dedec in naredi kvalitetno ter prisluhne tvojim sugestijam. Lahko pa pogledaš na facebook - tam je pod imenom "Scubatech Servis" - Bojan Jenko.
lp, m
Regulatorje pa dajem na servis že nekaj let Bojanu v Kranj (kontakt dobiš pri meni). Je vredu dedec in naredi kvalitetno ter prisluhne tvojim sugestijam. Lahko pa pogledaš na facebook - tam je pod imenom "Scubatech Servis" - Bojan Jenko.
lp, m
Similar topics
» Servis regulatorjev
» Jesensko potapljanje BOL 2009
» ZAKON O TESTIRANJU JEKLENK, IDAjev ITD
» Servisiranje opreme
» Jesensko potapljanje BOL 2009
» ZAKON O TESTIRANJU JEKLENK, IDAjev ITD
» Servisiranje opreme
:: GA-PO-RA KLUB :: UČNE URE
Stran 1 od 1