Jesensko potapljanje BOL 2009
+9
Riki
Marko
Nati
Denis
BORIS
Kiki
dave
Korc Dušan
feler
13 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
Jesensko potapljanje BOL 2009
Zanima me, če je kdo interesent za letošnje jesensko potapljanje na Bolu.
Termin je 18.09. do 25.09.2009. Cena je menda 230€.
Saj ni kaj novega za odkrivat... Če pa že, pa je več tu: http://www.prodive.si/klub2/index.php/Koledar/Organizirano_potapljanje/jesensko_potapljanje.html
.
Termin je 18.09. do 25.09.2009. Cena je menda 230€.
Saj ni kaj novega za odkrivat... Če pa že, pa je več tu: http://www.prodive.si/klub2/index.php/Koledar/Organizirano_potapljanje/jesensko_potapljanje.html
.
Re: Jesensko potapljanje BOL 2009
Luka in jaz bi šla pa tudi žena in hčerka. Bo kaj organizirana prijava preko Gapore ali direktno kontaktiramo organizatorja ??
LP Korc Dušan
LP Korc Dušan
Korc Dušan- forumski šegrt
- Število prispevkov : 2
Registration date : 29/04/2009
midva s klaudijo grema, pa še dva kolega
dave- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 135
Registration date : 27/06/2007
Midva z Mašo greva - prvi termin.
Kiki- forumski šegrt
- Število prispevkov : 30
Registration date : 01/07/2008
Planiram prvi termin.
Lp, Boris
Lp, Boris
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
Po vsej verjetnosti prvi termin.
PS
Moram dobiti še dovoljenje od svoje drage.
PS
Moram dobiti še dovoljenje od svoje drage.
Denis- GA-PO-RA fanatik
- Število prispevkov : 116
Registration date : 22/06/2008
Jaz tudi najbrž grem - prvi termin.
Že celo poletje sanjarim o.... "I BELIVE I CAN FLY"
Natalija
Že celo poletje sanjarim o.... "I BELIVE I CAN FLY"
Natalija
Nati- forumski šegrt
- Število prispevkov : 5
Registration date : 20/01/2009
Glej, glej, tudi ti si uspela prit na ta forum... Lepo, lepo. Na Bolu pa bo še lepše...
.
.
Nati- forumski šegrt
- Število prispevkov : 5
Registration date : 20/01/2009
POZOR! POZOR! POZOR!
Sem se ravnokar meno z Bojanom in je treba čimprej dokončat prijave, ker bo prvi termin kmalu popolnjen. Za drugega pa itak menda ni interesentov...
Vse ostale podrobnosti so standard: 100€ akontacija, ostalo tam...
.
Sem se ravnokar meno z Bojanom in je treba čimprej dokončat prijave, ker bo prvi termin kmalu popolnjen. Za drugega pa itak menda ni interesentov...
Vse ostale podrobnosti so standard: 100€ akontacija, ostalo tam...
.
Na mejl sem vam vsem do sedaj prijavljenim poslal prijavnice. Vrnite mi jih čimprej. In tudi akontacijo čimprej.
.
.
Joj kak vam zavidam!
Feleru pa hvala lepa za trud v imenu kluba. Dobiš torto:kuhar:
Feleru pa hvala lepa za trud v imenu kluba. Dobiš torto:kuhar:
Zavidat nam res maš kaj!
Mah, trud... Nekdo mora. Saj ni hudega.
Glede tortic pa; se že en mesec koncentriram in pripravljam na nek sistem, kako se izogniti vsem že dobro poznanim dobrotam iz Bonaca-jedilnice. Zaenkrat še prave strategije nimam. Upam, da mi jo uspe najt. Ne želim si spet dodatnih 3kg pri odhodu domov, kot je to blo spomladi. Se pa zavedam, da je to skoraj mišn imposibl!
Glede tortic pa; se že en mesec koncentriram in pripravljam na nek sistem, kako se izogniti vsem že dobro poznanim dobrotam iz Bonaca-jedilnice. Zaenkrat še prave strategije nimam. Upam, da mi jo uspe najt. Ne želim si spet dodatnih 3kg pri odhodu domov, kot je to blo spomladi. Se pa zavedam, da je to skoraj mišn imposibl!
feler je napisal/a:Zavidat nam res maš kaj!
Je fejst bolelo?
Danes (torek, 1.9.2009) keš v čolnarni!!!
Kdo mi ne prinese avansa 100€, si dalje vse sam rihta. Z Bolekom zmejeno.
feler ma vas rad!!!
Kdo mi ne prinese avansa 100€, si dalje vse sam rihta. Z Bolekom zmejeno.
feler ma vas rad!!!
Vsi kateri ste spraševali za potapljaško jeklenko ali je v ceni.
Potapljaška jeklenka ni v tej ceni, si pa jo lahko najamete v diving centru Big Blue za čas jesenskega potapljanja na Bolu.
Lp, Boris
Potapljaška jeklenka ni v tej ceni, si pa jo lahko najamete v diving centru Big Blue za čas jesenskega potapljanja na Bolu.
Lp, Boris
Za vse podrobnosti se pogovarjaš z Bojanom, ker je tudi organizator potapljanja.
Lp
Lp
ma ja, saj to, če je bombula v ceni, sem ga jaz vprašal že, ko sem mu avans za nas položil. pa je reko, da temu ni tako.
glede same cene, pa mislim, da bi se blo treba z igorjem zmenit.
glede same cene, pa mislim, da bi se blo treba z igorjem zmenit.
Najem jeklenk v GAPORI ali v Big Bluju
Rok v kolikor ste pozabili na vaše razgovore z menoj, vam še enkrat razložim zadevo glede jeklenk.
Jeklenke niso v ceni potopov in nikoli niso bile!
Variante oz. možnosti:
1. Naše jeklenke so vam na voljo in jih je dovolj! Imamo klubski cenik, ki je dostopen na forumu in v čolnarni. Plačilo ob prevzemu opreme in to za toliko dni kolikor je oprema v vaši posesti.
2. Jeklenke lahko najamete tudi v diving centru pri Igorju. Pazite le na to, da se je potrebno nekaj dni pred odhodom na dopust, z Igorjem dogovoriti koliko jeklenk se rabi in kakšna je cena. v kolikor je to sedaj še možno pa ne vem.
Ker smo se vse to že pogovarjali pred tedni, verjamem, da ste se že odločili kako boste naredili. Takrat sem vam ponudil roko pri posredovanju za jeklenke (rezervacija pri Igorju, cena...), ker pa me do danes niste klicali, mene pa danes zvečer ni (nekdo sicer bo tam za izdajo opreme), predvidevam, da boste vzeli naše jeklenke ali pa ste si zadevo porihtali sami.
Če še koga kaj zanima naj me pokliče na điesem.
lpm
Jeklenke niso v ceni potopov in nikoli niso bile!
Variante oz. možnosti:
1. Naše jeklenke so vam na voljo in jih je dovolj! Imamo klubski cenik, ki je dostopen na forumu in v čolnarni. Plačilo ob prevzemu opreme in to za toliko dni kolikor je oprema v vaši posesti.
2. Jeklenke lahko najamete tudi v diving centru pri Igorju. Pazite le na to, da se je potrebno nekaj dni pred odhodom na dopust, z Igorjem dogovoriti koliko jeklenk se rabi in kakšna je cena. v kolikor je to sedaj še možno pa ne vem.
Ker smo se vse to že pogovarjali pred tedni, verjamem, da ste se že odločili kako boste naredili. Takrat sem vam ponudil roko pri posredovanju za jeklenke (rezervacija pri Igorju, cena...), ker pa me do danes niste klicali, mene pa danes zvečer ni (nekdo sicer bo tam za izdajo opreme), predvidevam, da boste vzeli naše jeklenke ali pa ste si zadevo porihtali sami.
Če še koga kaj zanima naj me pokliče na điesem.
lpm
Ko sn ti prejšnji teden reko kaj bi rabo, pa si reko, da boš itak pozabo, ker je še prehitro in da bomo vse porihtali tisti torek pred odhodom.
Ko nam krije one stvari po kuči? Alzheimer deda, Alzheimer...
feler je napisal/a:Ko sn ti prejšnji teden reko kaj bi rabo, pa si reko, da boš itak pozabo, ker je še prehitro in da bomo vse porihtali tisti torek pred odhodom.
Ne zamenjuj hrušk in jabolk Rok. Govorila sva o opremi, izvzete so bile jeklenke o katerih teče tačas govor. Mislim da ni težko ne?!
Stran 1 od 2 • 1, 2
Similar topics
» JESENSKO POTAPLJANJE V DALMACIJI
» Jesensko potapljanje Bol 2010
» 7. mednarodni simpozij Potapljanje AST 2009
» Jesensko potapljanje Bol 2010
» 7. mednarodni simpozij Potapljanje AST 2009
Stran 1 od 2