Servis regulatorjev
5 posters
:: NAŠA MALA ŠTACUNA :: PRODAM
Stran 1 od 1
Servis regulatorjev
Halo vsi ki imate regulatorje Poseidon ali Oceanic in mislite, da bi bil potreben servis mi prosim sporočite. Ob petkih in sobotah sem v Ljubljani in jih lahko vzamem sabo. Nazaj jih dobote v soboto, najkasneje v nedeljo.
Lp, Boris
Lp, Boris
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
Re: Servis regulatorjev
Pitanje...
jaz man x-streama in je zaj stari mislin ka kake 4 leta. Na keko cajta se delajo servisi na totih?
jaz man x-streama in je zaj stari mislin ka kake 4 leta. Na keko cajta se delajo servisi na totih?
Tomaž
Proizvajalci govorijo o 50 potopih ali enkrat letno. Tako tudi piše v navodilih in tudi serviserji imajo takšna navodila.
Naslednji teden sem spet v Ljubljani trenutno pa se tukaj en drek vidi (beri megla).
Lp, Boris
Proizvajalci govorijo o 50 potopih ali enkrat letno. Tako tudi piše v navodilih in tudi serviserji imajo takšna navodila.
Naslednji teden sem spet v Ljubljani trenutno pa se tukaj en drek vidi (beri megla).
Lp, Boris
Tomaž ne vem kaj bi ti odgovoril
Vsakoletni servis
Za vašo varnost je zelo pomembno, da je regulator dobro vzdrževan. Vam osebno ni potrebno skrbeti za nič drugega kot za tisto, kar je opisano pri 6.4. Regulator je potrebno servisirati vsakoletno in to sme narediti le POSEIDONOV usposobljeni in pooblaščeni serviser. Pri tem pazite na poseben POSEIDONOV znak za pooblaščenega distributerja ali serviserja.
AuthD
Zahvaljujoč robustnosti in enostavnosti Xstreamove konstrucije, je strošek servisa zveden na minimum. Normalno, je na letnem nivoju potreben le A servis, ki vključuje preizkus delovanja, po listi predpisan vizualni pregled in zamenjavo filtra.
Če se opazi kakršnokoli okvaro se pristopi k B servisu, ki obsega kompletni pregled oziroma remont.
Sami smete odpravljati le nekatere okvare oziroma preventivni servis. Sledeč navodilom, ki jih prejmete skupaj z nadomestnim delom smete:
• Zamenjati okvarjen servo ventil
• Zamenjati difuzor
• Zamenjati ustnik
• Zamenjati priključno cev
Modifikacije izdelkov so prepovedane. Sprememba lahko škoduje delovanju regulatorja, in odgovornost s tem preide na tistega, ki je modifikacijo opravil.
Cena servisa pa je odvisna kaj in kako si bil nežen z njim (10 do 30 EUR )
Lp, Boris
Za vašo varnost je zelo pomembno, da je regulator dobro vzdrževan. Vam osebno ni potrebno skrbeti za nič drugega kot za tisto, kar je opisano pri 6.4. Regulator je potrebno servisirati vsakoletno in to sme narediti le POSEIDONOV usposobljeni in pooblaščeni serviser. Pri tem pazite na poseben POSEIDONOV znak za pooblaščenega distributerja ali serviserja.
AuthD
Zahvaljujoč robustnosti in enostavnosti Xstreamove konstrucije, je strošek servisa zveden na minimum. Normalno, je na letnem nivoju potreben le A servis, ki vključuje preizkus delovanja, po listi predpisan vizualni pregled in zamenjavo filtra.
Če se opazi kakršnokoli okvaro se pristopi k B servisu, ki obsega kompletni pregled oziroma remont.
Sami smete odpravljati le nekatere okvare oziroma preventivni servis. Sledeč navodilom, ki jih prejmete skupaj z nadomestnim delom smete:
• Zamenjati okvarjen servo ventil
• Zamenjati difuzor
• Zamenjati ustnik
• Zamenjati priključno cev
Modifikacije izdelkov so prepovedane. Sprememba lahko škoduje delovanju regulatorja, in odgovornost s tem preide na tistega, ki je modifikacijo opravil.
Cena servisa pa je odvisna kaj in kako si bil nežen z njim (10 do 30 EUR )
Lp, Boris
Tomaž če gledaš po potopih boš delal servis res na 4 leta ampak kot sta Rajko in Boris rekla je to potrebno narediti enkrat letno. Naredi se vizualni pregled in po potrebi B servis.
Cena se giblje (v tolarjih) cca 10.000 na regulator (povprečje če ni nič narobe). Lahko več manj pa bolj težko.
Cena se giblje (v tolarjih) cca 10.000 na regulator (povprečje če ni nič narobe). Lahko več manj pa bolj težko.
BORIS je napisal/a:Halo vsi ki imate regulatorje Poseidon ali Oceanic in mislite, da bi bil potreben servis mi prosim sporočite. Ob petkih in sobotah sem v Ljubljani in jih lahko vzamem sabo. Nazaj jih dobote v soboto, najkasneje v nedeljo.
Lp, Boris
jaz imam jetstream-a, pa me zanima kolk je komplet servis?
diver- forumski šegrt
- Število prispevkov : 2
Registration date : 01/11/2009
Odvisno kaj si delal z regulatorjem. Vem, da si se potapljal ampak servis se deli na:
A - servis
B - servis
Če si v bližini Ljubljane kliči na GSM 041/323-483 Gašper
Če pa si iz okolice Kranja pa pokliči na GSM 041/900-246 Bojan
Lp, Boris
A - servis
B - servis
Če si v bližini Ljubljane kliči na GSM 041/323-483 Gašper
Če pa si iz okolice Kranja pa pokliči na GSM 041/900-246 Bojan
Lp, Boris