MAJICE - part 2
+5
čebelica
O G E R
Marko
Tomaz
feler
9 posters
Stran 4 od 4
Stran 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Re: MAJICE - part 2
Feler...že celo cajt čakamo da se kaj oglasiš in narediš kaki predlog tega kaj smo izbrali...pa nič...
Te pa vsaj napiši ( lahko tudi na "zasebno sporočilo" ) kje naj povprašam za ceno oziroma koga svetuješ...
Te pa vsaj napiši ( lahko tudi na "zasebno sporočilo" ) kje naj povprašam za ceno oziroma koga svetuješ...
Zato vprašam, če rabiš račun. Če ne, vprašaj mene za ceno.
Aja, kaj je že prepozno?
Aja, kaj je že prepozno?
končno je nekaj z tebe :ploskanje:
markopolo- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 410
Registration date : 07/11/2007
super feler dobri predlogi!! :ploskanje:
čebelica- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 134
Registration date : 07/11/2007
Kaj se bomo glede teh predlogov in končne izdelave tudi kaj v živo pomenli? Bi bil že čas, da malo konkretiziramo stvari. Tak prek foruma se to nebo dalo.
Dokler ne vemo kaj bo na majici, se ne moremo menit o cenah. Okvirno mogoče... Približne količine bi tudi bile dobrodošle.
Glede priprave izbranega dizajna se lahko jaz potrudim in to naredim, da zmanjšamo stroške.
Tisk lahko damo na kakršnokoli zadevo. To pomeni, da če si nekdo zaželi kako drugačno majico, si jo kupi in ni problema to gor stiskat. Mogoče si bo kdo omislo kak drugačen model (telirane, V izrez, z dolgimi rokavi, ...). Zakaj pa ne. Važen je motiv na njej. Zmenit se moramo samo za barvo majic, da prilagodimo tisk.
Dokler ne vemo kaj bo na majici, se ne moremo menit o cenah. Okvirno mogoče... Približne količine bi tudi bile dobrodošle.
Glede priprave izbranega dizajna se lahko jaz potrudim in to naredim, da zmanjšamo stroške.
Tisk lahko damo na kakršnokoli zadevo. To pomeni, da če si nekdo zaželi kako drugačno majico, si jo kupi in ni problema to gor stiskat. Mogoče si bo kdo omislo kak drugačen model (telirane, V izrez, z dolgimi rokavi, ...). Zakaj pa ne. Važen je motiv na njej. Zmenit se moramo samo za barvo majic, da prilagodimo tisk.
majice bodo modre...s kratkimi rokavi....
Dali bomo delat dve izvedbi majic ( to sem že napisal )...
1 varianta - SUCK MY TANK...
2 varianta - Dont drink and drive - suck and dive...
ta napis je na zadnji strani...spredaj levo pa naš znak....
To lahko narediš osnutke in jih daš gor na forum....
Količinsko mislim, da vsake majice cca. 100 komadov...
Dali bomo delat dve izvedbi majic ( to sem že napisal )...
1 varianta - SUCK MY TANK...
2 varianta - Dont drink and drive - suck and dive...
ta napis je na zadnji strani...spredaj levo pa naš znak....
To lahko narediš osnutke in jih daš gor na forum....
Količinsko mislim, da vsake majice cca. 100 komadov...
Tomaz je napisal/a:HALO FELER....
BOŠ NAREDA?
Čujte pjebje, jest še vedno čakam na jakni... :jezenpune: :jezen:
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
HALO FELER,
Jaz te prosim da narediš naše predloge ki smo jih zbrali, ne pa vsakokrat neko novo varianto!!!!!!!!! Dobro, te pa opusti!
Jaz te prosim da narediš naše predloge ki smo jih zbrali, ne pa vsakokrat neko novo varianto!!!!!!!!! Dobro, te pa opusti!
Meni se dosti bolj dopadejo toti Felerovi kak pa tisti klisejski kaj jih iz interneta poberemo... Recimo toti zadni GA-PO-RA diving team mi je zmagovalni.
Aja pa misla sem ka je tota tema za predloge zbirati pa ka bos prvo tabolse vun izbral pa dal na glasovanje. Pac tiste ki so zanimivi in primerni glede tiska.
Aja pa misla sem ka je tota tema za predloge zbirati pa ka bos prvo tabolse vun izbral pa dal na glasovanje. Pac tiste ki so zanimivi in primerni glede tiska.
Nazadnje urejal/a luka Marec 8th 2008, 16:38; skupaj popravljeno 1 krat
luka- GA-PO-RA fanatik
- Število prispevkov : 83
Registration date : 27/06/2007
Meni se tudi dopade ta felerov predlog gapora diving team.
Tibor, jakne so že dolgo pri meni. Nič se ne javiš, tak ka ko boš kaj mimo, javi.
Tibor, jakne so že dolgo pri meni. Nič se ne javiš, tak ka ko boš kaj mimo, javi.
dave- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 135
Registration date : 27/06/2007
Stran 4 od 4 • 1, 2, 3, 4
Stran 4 od 4