Termo majice
5 posters
Stran 1 od 1
Termo majice
Nekaj časa nazaj smo se pogovarjali o teh majicah, ki jih lahko nosite pod mokrimi oblekami.
Dobil sem dve ponudbi:
Od trgovine NITROKS
Mares Lycra 30 EUR po kom z DDV
in Belinda
Rach guard 39 EUR po kom z DDV
Thermo guard 49 EUR po kom z DDV
Kdor želi naj napiše zraven tudi velikostno številko. Naročila bi rad zbral čimprej, ker nekih zalog v trgovinah nimajo.
Lp, Boris
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
Re: Termo majice
Jaz imam L. Če nosiš ostalo XL bi bilo to.
Iz katere trgovine pa?
Lp
Iz katere trgovine pa?
Lp
Prinesem jaz jutri zvečer en vzorec majice v čolnarno.
Mam nekaj podobnega v prodajnem programu , samo bistveno ceneje.
Boris ti pa prinesi tvojo majico zraven, da bova naredila primerjavo.
Mam nekaj podobnega v prodajnem programu , samo bistveno ceneje.
Boris ti pa prinesi tvojo majico zraven, da bova naredila primerjavo.
Jaz mojo majico nosim že od lani. Lahko ti prinesem malo švica zraven iz moje majice. Koliko pa poznam trgovce bi dobil kak vzorec. Konec koncev pa mi verjemi, da se mi ni peljat v Velenje da vzamem en vzorec ali pa se peljem okoli riti po eno majco k Bojanu.
Prinesem lahko svojo majco. Če pa bi opazoval na Bolu bi videl tudi kako se majca prilagaja tudi komi drugemu. Mislim pa, da ni šivilje ali krojača tukaj okoli, da bi ti sešil takšno majco.
Pomen teh majc je, da ti drži toploto in da se hitro sušijo (te segrevajo).Pa brez zamere.
Lp, Boris
Prinesem lahko svojo majco. Če pa bi opazoval na Bolu bi videl tudi kako se majca prilagaja tudi komi drugemu. Mislim pa, da ni šivilje ali krojača tukaj okoli, da bi ti sešil takšno majco.
Pomen teh majc je, da ti drži toploto in da se hitro sušijo (te segrevajo).Pa brez zamere.
Lp, Boris
Tommy 1 x XL
Tommy- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 295
Registration date : 04/06/2008
Majice lahko speljem za 20,- do 24,- € za GAPORO z kratkimi ali dolgimi rokavi iz materiala Lykra, kar je mešanica poliestra in elastana, tako kot tvoje.
Debelina materiala po želji. Barve v multi colorju ali enobarvne. Pri tem ni omejitve in cena je enaka.
Tisk na majici je lahko v designu kluba GAPORe, po želji imate lahko tudi po svojem designu, če si ga sestavite.
Majice mi šiva slovenska šivilja, ki nam šiva tudi ostale drese, med drugim tudi Slovensko nogometno in hokejsko reprezentanca.
Minimalno naročilo za to ceno je 10 kos in zato se mi ni treba nikamor peljat, tako kot tudi vam ne.
Nekaj velikosti v drugem materialu lahko zrihtamza probo.
Če pa se bi pojavilo večje povpraševanje od vas, pa lahko dam testno zašit vsako majico po en kos.
Model pa je lahko po tvoji-Borisovi majic ali po katerem koli drugem vzorcu, seveda za isto ceno.
Aja! Zgornja cena je moja nabavna cena, ki jo dam dalje na člane kluba.
Pa brez zamere, Slovenci zmoremo marsi kaj.
Za morebitne slovnične napake zgoraj se opravičujem, ker bi moral bit zdaj že na enem sestanku.
Debelina materiala po želji. Barve v multi colorju ali enobarvne. Pri tem ni omejitve in cena je enaka.
Tisk na majici je lahko v designu kluba GAPORe, po želji imate lahko tudi po svojem designu, če si ga sestavite.
Majice mi šiva slovenska šivilja, ki nam šiva tudi ostale drese, med drugim tudi Slovensko nogometno in hokejsko reprezentanca.
Minimalno naročilo za to ceno je 10 kos in zato se mi ni treba nikamor peljat, tako kot tudi vam ne.
Nekaj velikosti v drugem materialu lahko zrihtamza probo.
Če pa se bi pojavilo večje povpraševanje od vas, pa lahko dam testno zašit vsako majico po en kos.
Model pa je lahko po tvoji-Borisovi majic ali po katerem koli drugem vzorcu, seveda za isto ceno.
Aja! Zgornja cena je moja nabavna cena, ki jo dam dalje na člane kluba.
Pa brez zamere, Slovenci zmoremo marsi kaj.
Za morebitne slovnične napake zgoraj se opravičujem, ker bi moral bit zdaj že na enem sestanku.
Men je vseeno, kera majica se zrihta, seveda najboljše kvalitete za čim manj cekinov.... Kdo da boljšo ponudbo (Boris al Riki), pri tistemu naročim....
Vsekakor je rikijeva ponudba mamljiva, saj natisnermo gor logo od kluba (seveda v dogovoru z adminom), pa še kakšno ime....
Vsekakor je rikijeva ponudba mamljiva, saj natisnermo gor logo od kluba (seveda v dogovoru z adminom), pa še kakšno ime....
Tommy- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 295
Registration date : 04/06/2008
tommy je napisal/a:Men je vseeno, kera majica se zrihta, seveda najboljše kvalitete za čim manj cekinov.... Kdo da boljšo ponudbo (Boris al Riki), pri tistemu naročim....
Če pa je tak fajn, če gor piše Mares ali Scubapro ali Cressi ali...
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Stran 1 od 1