Majice - predlogi
+4
če te je strah idi
feler
Marko
Tomaz
8 posters
Stran 1 od 3
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Kaj bi raje - jakno ali trenirko?
Majice - predlogi
Halo,
Malo sem si študiral če bi si dali kake "smešne" majce delat... Če ma kdo kaki predlog naj ga da kar gor...
Moji predlogi:
na zadnji strani pa naš znaki (veki)
Malo sem si študiral če bi si dali kake "smešne" majce delat... Če ma kdo kaki predlog naj ga da kar gor...
Moji predlogi:
na zadnji strani pa naš znaki (veki)
Nazadnje urejal/a November 6th 2007, 14:27; skupaj popravljeno 5 krat
Re: Majice - predlogi
popravleno!!!!
Sen pa napisa da sprejemam predloge. Morti de se Feler kaj pametnefa spotia?
Sen pa napisa da sprejemam predloge. Morti de se Feler kaj pametnefa spotia?
Nazadnje urejal/a Avgust 31st 2007, 11:51; skupaj popravljeno 1 krat
Tu bi jaz opozoril na 2 zadevi.
1. strošek - te zadnje so color tisk, kar je precej dražje od onih prvih (1 ali 2 barvne)
2. te zadnje slikice so sicer simpatične, a to kar potegneš z neta ni uporabno za tako tiskanje. če boš ti šel to tak lepo risat... svaka ti čast. lahko pa najdeš kako uporabno slikico (primerne velikosti) pa se poskenira
ampak za to varianto mislim da so stroški preveliki...
1. strošek - te zadnje so color tisk, kar je precej dražje od onih prvih (1 ali 2 barvne)
2. te zadnje slikice so sicer simpatične, a to kar potegneš z neta ni uporabno za tako tiskanje. če boš ti šel to tak lepo risat... svaka ti čast. lahko pa najdeš kako uporabno slikico (primerne velikosti) pa se poskenira
ampak za to varianto mislim da so stroški preveliki...
ja predlog sen dal...in sen reka...odprt na predloge...
Jaz se na to ne razmin tak...zato pa mamo tebe feler....
Meni se ova varianta "shit happens" tudi dopadne... za osnutek...
Lehko ti narediš kaki predlog...
Jaz se na to ne razmin tak...zato pa mamo tebe feler....
Meni se ova varianta "shit happens" tudi dopadne... za osnutek...
Lehko ti narediš kaki predlog...
Nazadnje urejal/a Avgust 31st 2007, 11:51; skupaj popravljeno 1 krat
Če mene sprašuješ, felera, pol ja, ni blema.
Ne ven zakaj motaš neka druga imena v forum. Lahko bi spoštoval pravila foruma o imenih...
Ne ven zakaj motaš neka druga imena v forum. Lahko bi spoštoval pravila foruma o imenih...
Lahko pa vam PDM posodi kako idejo... Recimo : Old diver's never die... (potapljač) Na drugi strani majice : ...they just go deeper... :lol: :lol: :lol: Bi blo pa kul, če bi si kako majico Ščedro 2008 omislili al pa Spust po Muri 2008...
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
ka pa piknik 2007, uro po krsti (borovničkinem), spodi pa enega ( nebi zaj kerega) skup strupanega tipa?
Mogoče sicer malce off topic, ampak sem ravno sedaj dobil pravo idejo za majico. Sicer bi si jo moral narediti preden smo šli na Pag, pa vseeno...
Mislim, da bi mi marsikateri mehki tipček zavidal tole:
Mislim, da bi mi marsikateri mehki tipček zavidal tole:
Nazadnje urejal/a September 1st 2007, 03:16; skupaj popravljeno 1 krat
Aja, pa še epilog, zaradi katerega bi mi pa zavidal marsikateri pravi det - hrbtna stran:
lahko pa bi temu tudi tak rekli:
lahko pa bi temu tudi tak rekli:
Nazadnje urejal/a September 5th 2007, 18:10; skupaj popravljeno 2 krat
Tud lahko, samo če bo dobra fotka... :lol: :lol: :lol: Sicer pa je čar v tem, da tud majica utrpi poškodbe ne samo tip na majici... Samo tako lahko postane "legendarna", tako kot tip na njej...
Lahko bi na majčkah meli kak sloga, kot naprimer, "naj vas ne zapeljejo napačne substance", al pa popaljajte se samo v vodi, gor pa sliko od nunija jr. z piknika ko je bil na vseh štirih!
Nad napačnimi substancami pa se nihče ni pritoževal... :lol: :lol: :lol: Po vojni je lahko bit hraber... Tisti, ki pa smo se "krvavo" borili, pa smo vedno "pozabljeni"... :lol: :lol: :lol: Sicer pa... Daj če upaš ali pa za vedno molči ( idi )...
Dopadljiva... Bi lahko šlo skozi z kakšnim manjšim popravkom...
itak! dobo sem idejo, pa nimam cajta, da bi to še grafično olepševal. pa še one fakin ribice tam poleg se skoraj nič ne vidijo. htel sem še dati zraven kako morsko deklico, da bi to "globlje" dobilo še kak drug pomen (če sem čist odkrit, sem najprej imel v mislih oni "globlje", ki se nanaša na morske deklice...), pa ni cajta. ideja pač...
naj se ve, da ko se mi tauheri potopimo, se za hasek!
PS pupe, ne pozabit!
naj se ve, da ko se mi tauheri potopimo, se za hasek!
PS pupe, ne pozabit!
Torej - kaj smo naredli okrog majic?!?! Nekaj smo začeli, te pa se je hejalo...
Ajde narode...predloge...feler - še kaki predlog ????
Naredi nekaj fenomenalnega!!!! Se pa te vejmo ka vejš, pa cajt tüdi maš
Zdaj je pred nami ( no čez 2 meseca ) božični potop - mogoče kaj na toto temo? Jaz neman umetniške žilice za to...
j*** ga...mene še Paintbrush zajebavle...
Zdaj je pred nami ( no čez 2 meseca ) božični potop - mogoče kaj na toto temo? Jaz neman umetniške žilice za to...
j*** ga...mene še Paintbrush zajebavle...
Tomaz je napisal/a:Torej - kaj smo naredli okrog majic?!?! Nekaj smo začeli, te pa se je hejalo...
tlko časa kot ti nima očitno noben, ki zaj še po mejlih daviš s tem, kar tu nočemo brat.
časa pa res nimam na pretek. saj sem reko, če bo kaka ideja izbrana, se jaz že potrudim, da jo grafično porihtam in zrihtam tisk. sicer pa koledarsko to po mojem nekak ni več aktualna tema (T-shirti ).
lahko pa odpreš novo temo: "štrikane kapice in šali z motivom" . v službi maš itak očitno tlko časa, da ti nebo problem naštrikat eno 20 kompletov do božiča. jaz pa se bom za vezenje potrudo, da ne bo vse na tvojih plečih.
deep
deeper
diver?????????????????????????????????????????
diver pa globina sta isto kak krava pa orglce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gda te biseri to pogruntali te bote tauhari
lovci na globine pa nemate kaj iskati v SPZ :no: :no: :no:
či pa je tu na forumi keri taki pa si naj vzeme zalet v Soboti pa meni vPodgradiv rit zaleti :!: :!: :!:
LP ANDREJ
deeper
diver pa globina sta isto kak krava pa orglce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
či pa je tu na forumi keri taki pa si naj vzeme zalet v Soboti pa meni vPodgradiv rit zaleti :!: :!: :!:
LP ANDREJ
jagoda- forumski šegrt
- Število prispevkov : 34
Registration date : 21/09/2007
jagoda je napisal/a:deep
deeper
LP ANDREJ
Jagoda, prosim da malo gledaš na svoje izražanje na tem forumu...
izjave kot jih daješ gori niso zaželjene in se bodo v prihodnje tudi brisale...nihče se nebo nikomu v rit zaleta pa ne mi pisati o nekih lovcih na globine...
( zaenkrat sem post pustil, da se vidi zakaj je moj odgovor taki...bom pa ga v kratkem zbrisal )
V tej temi se pogovarjamo o majicah...mogoče ma feler prav in bi se res lahko kaj pogovorili sedaj o kakšni zimski kolekciji...
Kake dobre "jopce" nebi ble od škode...
Feler, naj te ne skrbi moj čas v službi ...moja služba > moj čas > moj problem ...če pa te moti, da si jemljem toliko časa in delam vse na tem da bo forum deloval in živel naprej pa sory...
...aja, če pa te moti, da si na mailing listi mi povej - te bom zbrisal dol in te več ne bom "davil"...očitno je tak, da se človek nekaj potrudi in dela to kar je obljubil, tebi pa gre to v nos...
Nazadnje urejal/a Oktober 11th 2007, 14:40; skupaj popravljeno 2 krat
Stran 1 od 3 • 1, 2, 3
Stran 1 od 3