menjava baterije pri SUUNTO VYPER
3 posters
:: GA-PO-RA KLUB :: UČNE URE
Stran 1 od 1
menjava baterije pri SUUNTO VYPER
Pri tem računalniku lahko menjate baterijo sami, kar vam prihrani čas in denar. Postopek je zelo preprost.
Vse kar rabimo je:
- pisarniška sponka za papir
- alfa nož
- kulico modre barve
- črni flomaster
- popoldanski šiht, ali državno službo
- spretne prste
- baterijo CR2450, ki jo dobite pri lokalnem urarju za 6€, ali še ceneje v drugi trgovini z tehnično robo
Sama menjava traja približno 10-15 min. Podrobnejša navodila si preberete na netu na mnogih forumih, ki so podkrepljena tudi z fotkami. Paziti morate, da ne poškodujete o-ringa, ker je to lahko za vašo napravico usodno. Pred koncem predlagam še podpis v obliki lunice na zadnjo stran računalnika, da ne pride do zamenjave le-tega z drugimi tauheri.
Še en argumet ZA pri nabavi teh potapljaških računalnikov; preprosto in poceni.
V primeru, da si ne drznete takšnih posegov v vaš nepogrešljivi del potapljaške opreme, vam to sigurno nekdo opravi za zanemarljivo nagrado merljivo v evrih. Povpraševanje na ZS, SMS, TEL, SM, MAIL...
Vse kar rabimo je:
- pisarniška sponka za papir
- alfa nož
- kulico modre barve
- črni flomaster
- spretne prste
- baterijo CR2450, ki jo dobite pri lokalnem urarju za 6€, ali še ceneje v drugi trgovini z tehnično robo
Sama menjava traja približno 10-15 min. Podrobnejša navodila si preberete na netu na mnogih forumih, ki so podkrepljena tudi z fotkami. Paziti morate, da ne poškodujete o-ringa, ker je to lahko za vašo napravico usodno. Pred koncem predlagam še podpis v obliki lunice na zadnjo stran računalnika, da ne pride do zamenjave le-tega z drugimi tauheri.
Še en argumet ZA pri nabavi teh potapljaških računalnikov; preprosto in poceni.
V primeru, da si ne drznete takšnih posegov v vaš nepogrešljivi del potapljaške opreme, vam to sigurno nekdo opravi za zanemarljivo nagrado merljivo v evrih. Povpraševanje na ZS, SMS, TEL, SM, MAIL...
Re: menjava baterije pri SUUNTO VYPER
Tebi je očitno res dolgcajt, a ne ?
Denis- GA-PO-RA fanatik
- Število prispevkov : 116
Registration date : 22/06/2008
- popoldanski šiht ali državna služba nima tega časa, verjetno pa boš ga imel sam, ker si očitno nimaš kaj začeti ...
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
ja, jaz sem imel takrat popoldanski šiht, zato sem lahko v miru vse porihtal. če pa bi mel državno službo, kot sem jo že imel, pa bi si ziher zrihtal kako dodatno obrt, servis drobnih aparatov. govorim samo iz izkušenj.
:: GA-PO-RA KLUB :: UČNE URE
Stran 1 od 1