Vaja "pipanje štora"
+2
Marko
Tomaz
6 posters
Stran 1 od 1
Vaja "pipanje štora"
Neko soboto dopoldan nas je šejf (Marko) skup zbral in rekel da bomo malo plavali po Müri. Zbrali smo se naslednji kandidati:
Te pa smo rekli, ka je vrejme nej dobro in je Marko reka, da če se nam da lehko gremo k njemi, ker ma neki mali štor za spipati.
Nekaj kandidatov še je dodatno prišlo. Prvo smo se preoblekli v potapljaške delovne obleke:
Toti mali štor pa je zgledal tak: ( pa neje bija samo eden )
"dekowaser"
Marko pa se je tudi izkaza in kamin zahajca...
Ta dan smo imenovali "vaja pipanja štorof"
Meli pa smo se fajn...
Te pa smo rekli, ka je vrejme nej dobro in je Marko reka, da če se nam da lehko gremo k njemi, ker ma neki mali štor za spipati.
Nekaj kandidatov še je dodatno prišlo. Prvo smo se preoblekli v potapljaške delovne obleke:
Toti mali štor pa je zgledal tak: ( pa neje bija samo eden )
"dekowaser"
Marko pa se je tudi izkaza in kamin zahajca...
Ta dan smo imenovali "vaja pipanja štorof"
Meli pa smo se fajn...
Nazadnje urejal/a Avgust 23rd 2007, 09:45; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Vaja "pipanje štora"
Ponoči je bil dež in posledično slaba vidljivost v šoderjamah. Te pa smo ruknili za fizično kondicijo pač nekaj štorov iz soseske! hihi
Pa nekaj kralja živali smo pojedli. :pig:
Pa nekaj kralja živali smo pojedli. :pig:
Vidim, da je Graš lepo poprijel za... ...štor... :lol: :lol: :lol:
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
HEHEHE
To so še bli časi ko sem še lahko štore pipal. Zaj pa rajši z motorko ker sen preveč vkupvdarjeni ka bi pipal :) :) :)
Lp
Vlado
To so še bli časi ko sem še lahko štore pipal. Zaj pa rajši z motorko ker sen preveč vkupvdarjeni ka bi pipal :) :) :)
Lp
Vlado
Graš ti si pa rejsen eno bougo dejte, jaz bi te kar kandidira krambergerovem skladi, ka bi zbirali za tebe!
ka bi doba novi križ, pa to ne samo tak ajnfoh kak kozmodisk, ampak od terminatora bi vida štori bi sami kraj bežali!
O G E R- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 164
Registration date : 28/06/2007
Jaz pa mislim, da štori ko vidijo Graša kr sami bežijo... :lol: :lol: :lol: Tud če ma stari dobri križ... Na eni fotki zgleda hudo jezno ( ko Terminator al pa Rambo )
Mažek na peti fotki z ono sekiro v roki in "peklenskim" nasmeškom na obrazu... Kot dobri stari Jason... :lol: :lol: :lol: Mene je strah, ko gledam te fotke... Me nočne more tlačijo ( vidim Graša s kladivom, pa Mažeka s sekiro, manjka samo še Marko z motorko in masko... )
Saj veš kak je:
ČE TE JE STRAH IDI
Ampak keko te poznan, tebe ni strah. Mene pa je blo ko so mi sekiro v roke porinli. Ne za druge, ampak da bon san sebi kaj nareda...
ČE TE JE STRAH IDI
Ampak keko te poznan, tebe ni strah. Mene pa je blo ko so mi sekiro v roke porinli. Ne za druge, ampak da bon san sebi kaj nareda...
Nisem vedel da si taaaaaak nevaren... :lol: :lol: :lol:
Stran 1 od 1