Turnir v odbojki - APAČE 21.11.2009
4 posters
:: GA-PO-RA KLUB :: OBVESTILA
Stran 1 od 1
Turnir v odbojki - APAČE 21.11.2009
Naš član Marko (Descartes), me je poklical in povabil potapljače in gasilce, da se prijavimo na turnir v klasični odbojki, ki bo potekal 21.11. v dvorani v Apačah, ki organizira on, oziroma njihova ekipa rekreativnih odbojkarjev.
Mi, operativci PGD Gornja Radgona, imamo v OŠ Radgona termin za zimske treninge vsak ponedeljek od 17 do 18:30 ure. Kdor bi želel imeti ekipo odbojke za trening je lepo vabljen. Začnemo čez dva tedna 2.11. ob 17 uri v OŠ.
Vem, da bi lahko spravili skupaj kakšno ekipo ali celo več, pa da jim damo vetra. Mislim, da lahko imamo kar tri ekipe - gasilska, potapljaška operativna in klubska! Pa še med sabo se malo vdarimo kaj pravite!!?
lp, Marko
Tukaj je originalno sporočilo od njega.
Zdravo!
Nisem vedel, pod katero temo naj uvrstim to pa sem zato raje tebi poslal za kaj se gre.
Skratka v Apačah imamo rekreacijsko športno društvo (Društvo za šport in rekreacijo Apače) in špilamo vsaki vikend mladi in (malo bolj) stari odbojko. Že dlje časa je želja, da bi šli na kakšen rekreacijski (amaterski) turnir v odbojki, pa ga žal nikjer v bližini ni. Zato smo se odločli, da nekaj takšnega organiziramo sami.
Zato vas vse radgonske tauhere in gasilce vljudno vabimo, da sestavite odbojkaško ekipo in se nam 21. novembra (sobota) pridružite na tekmovanju v odbojki.
Vabilo in vse podrobne informacije še bom v kratkem poslal (objavil na forumu).
Tako v grobem pa:
Kdaj? 21.november
Kje? Športna dvorana Apače
Kako? Skupine bodo ble standart po šest igralcev plus kakšne rezerve še (lahko so mešane ekipe - moški + ženske).
Seveda, pa bo poskrbljeno za lepe pokale ter pijačo in jedačo.
Malo sem hiter ampak mislim, da je boljše da čim prej sporočim takšno zadevo, da se lahko najde čas v urniku.
Hvala Marko!
Mi, operativci PGD Gornja Radgona, imamo v OŠ Radgona termin za zimske treninge vsak ponedeljek od 17 do 18:30 ure. Kdor bi želel imeti ekipo odbojke za trening je lepo vabljen. Začnemo čez dva tedna 2.11. ob 17 uri v OŠ.
Vem, da bi lahko spravili skupaj kakšno ekipo ali celo več, pa da jim damo vetra. Mislim, da lahko imamo kar tri ekipe - gasilska, potapljaška operativna in klubska! Pa še med sabo se malo vdarimo kaj pravite!!?
lp, Marko
Tukaj je originalno sporočilo od njega.
Zdravo!
Nisem vedel, pod katero temo naj uvrstim to pa sem zato raje tebi poslal za kaj se gre.
Skratka v Apačah imamo rekreacijsko športno društvo (Društvo za šport in rekreacijo Apače) in špilamo vsaki vikend mladi in (malo bolj) stari odbojko. Že dlje časa je želja, da bi šli na kakšen rekreacijski (amaterski) turnir v odbojki, pa ga žal nikjer v bližini ni. Zato smo se odločli, da nekaj takšnega organiziramo sami.
Zato vas vse radgonske tauhere in gasilce vljudno vabimo, da sestavite odbojkaško ekipo in se nam 21. novembra (sobota) pridružite na tekmovanju v odbojki.
Vabilo in vse podrobne informacije še bom v kratkem poslal (objavil na forumu).
Tako v grobem pa:
Kdaj? 21.november
Kje? Športna dvorana Apače
Kako? Skupine bodo ble standart po šest igralcev plus kakšne rezerve še (lahko so mešane ekipe - moški + ženske).
Seveda, pa bo poskrbljeno za lepe pokale ter pijačo in jedačo.
Malo sem hiter ampak mislim, da je boljše da čim prej sporočim takšno zadevo, da se lahko najde čas v urniku.
Hvala Marko!
Nazadnje urejal/a Marko November 25th 2009, 09:17; skupaj popravljeno 1 krat
Re: Turnir v odbojki - APAČE 21.11.2009
jaz sem za
markopolo- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 410
Registration date : 07/11/2007
Še obljubljeno vabilo:
Prosil bi, da se že dogovorjene ekipe prijavite čim prej.
Lep pozdrav,
Marko
Prosil bi, da se že dogovorjene ekipe prijavite čim prej.
Lep pozdrav,
Marko
Descartes- GA-PO-RA ljubitelj
- Število prispevkov : 52
Registration date : 28/06/2007
Se opravičujem...čisto sem pozabil omenit tudi turnir v pink pongu.
Vsi ste tudi vljudno vabljeni na turnir namiznega tenisa, ki bo potekal ob 15:00. Igralo se bo posamezno.
Na namizni tenis se lahko prijavite še na dan turnirja. (prijavnina je 5 € na osebo)
Vsak udeleženec turnirja v odbojki ali namiznem tenisu(všteto je v prijavnino) bo dobil brez alkoholno pijačo in sendvič. Da pa nebo koga med čakanjem na naslednjo tekmo slučajno zazeblo pa bomo poskrbeli tudi za kuhano vino. :)
Za info še:
Za odbojko smo vabili ekipe, ki trenirajo odbojko zgolj ljubiteljsko, tako da ne pričakujemo da se nam ne bo prijavila kakšna ˝profesionalna˝ ekipa.
Lep pozdrav,
Marko
Vsi ste tudi vljudno vabljeni na turnir namiznega tenisa, ki bo potekal ob 15:00. Igralo se bo posamezno.
Na namizni tenis se lahko prijavite še na dan turnirja. (prijavnina je 5 € na osebo)
Vsak udeleženec turnirja v odbojki ali namiznem tenisu(všteto je v prijavnino) bo dobil brez alkoholno pijačo in sendvič. Da pa nebo koga med čakanjem na naslednjo tekmo slučajno zazeblo pa bomo poskrbeli tudi za kuhano vino. :)
Za info še:
Za odbojko smo vabili ekipe, ki trenirajo odbojko zgolj ljubiteljsko, tako da ne pričakujemo da se nam ne bo prijavila kakšna ˝profesionalna˝ ekipa.
Lep pozdrav,
Marko
V imenu našega društva se vam zahvaljujem, da ste se udeležili turnirja v odbojki. Upam, da vam ni žal in da ste uživali. Če pa je bila kakšna nevšečnost, se opravičujem... organizacija v takem obsegu je bila za nas prvič. Po vrhu pa smo imeli kup dogodkov v enem samem dnevu. Se pa že pogovarjamo, da bi turnir v odbojki v prihodnosti še naredili, s tem da bi potekal celoten dan le turnir.
Če ima kdo pripombe ali pohvale, prosim povejte saj bomo le tako vedeli kaj naslednjič lahko spremenimo da bo še boljše.
Hvala in lep pozdrav,
Marko
Če ima kdo pripombe ali pohvale, prosim povejte saj bomo le tako vedeli kaj naslednjič lahko spremenimo da bo še boljše.
Hvala in lep pozdrav,
Marko
:: GA-PO-RA KLUB :: OBVESTILA
Stran 1 od 1