POMOČ NAŠEMU ČLANU - NUJNO POGLEJ!!!!!!!!!!
2 posters
:: GA-PO-RA KLUB :: OBVESTILA
Stran 1 od 1
POMOČ NAŠEMU ČLANU - NUJNO POGLEJ!!!!!!!!!!
Spoštovani člani,
Našemu članu Primožu Kocbeku je pogorela hiša. Zato sma se z Markotom odločila, da mu ponudimo pomoč pri sanaciji, ki jo je z velikim veseljem sprejel saj jo NUJNO POTREBUJE! POKAŽIMO DA DRŽIMO SKUPAJ!!!!!!!
KDOR LAHKO GRE POMAGAT SE DOBIMO JUTRI ZJUTRAJ 08/10/09 ob 07:00 v PGD GORNJA RADGONA!!!!
http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-ogenj-zajel-stanovanjsko-hiso.html
1) TOMAŽ
2) VLADO
3) TAČEK
4) ALEŠ AUGUŠTIN
5) DAVID
6) GREGOR LEBAR ( v kolikor bo služba dovoljevala )
7) MARKO ŠAJNOVIČ ( v kolikor bo služba dovoljevala )
DENIS ZUPANČIČ
9) TOMY ( v kolikor bo služba dovoljevala )
10) BORIS PUČKO ( v kolikor bo služba dovoljevala )
11) BOGDAN ( v kolikor bo služba dovoljevala )
Našemu članu Primožu Kocbeku je pogorela hiša. Zato sma se z Markotom odločila, da mu ponudimo pomoč pri sanaciji, ki jo je z velikim veseljem sprejel saj jo NUJNO POTREBUJE! POKAŽIMO DA DRŽIMO SKUPAJ!!!!!!!
KDOR LAHKO GRE POMAGAT SE DOBIMO JUTRI ZJUTRAJ 08/10/09 ob 07:00 v PGD GORNJA RADGONA!!!!
http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-ogenj-zajel-stanovanjsko-hiso.html
1) TOMAŽ
2) VLADO
3) TAČEK
4) ALEŠ AUGUŠTIN
5) DAVID
6) GREGOR LEBAR ( v kolikor bo služba dovoljevala )
7) MARKO ŠAJNOVIČ ( v kolikor bo služba dovoljevala )
DENIS ZUPANČIČ
9) TOMY ( v kolikor bo služba dovoljevala )
10) BORIS PUČKO ( v kolikor bo služba dovoljevala )
11) BOGDAN ( v kolikor bo služba dovoljevala )
Re: POMOČ NAŠEMU ČLANU - NUJNO POGLEJ!!!!!!!!!!
POZDRAVLJENI,
Jaz bi se vsem, kot iniciator včerajšne akcije, zahvalil ob pomoči saniranju pogorišča pri Primožovih doma.
Predvsem hvala Tomažu za klicanje in aktiviranje članov in seveda vsem ostalim, ki ste bili tam, predvsem zato, ker ste se odzvali.
Za ostale, ki niste bili tam naj povem, da smo odstranili celoten "rüšt" in pomagali odpeljati ves les ter še kakšno malenkost. Nekateri smo bili tam nekaj ur, drugi pa cel dan, do 18 ure zvečer.
Hvala torej Tomažu, Bogdanu, Davidu, Alešu A., Denisu in Tačeku!
Za naprej, sem Primožu obljubil pomoč pri vspostavljanju pvotnega stanja in če bo nas potreboval boste dobili vabilo preko mailov in foruma.
Še enkrat hvala ob pomoči Primožu in domačim.
lp, Marko
Jaz bi se vsem, kot iniciator včerajšne akcije, zahvalil ob pomoči saniranju pogorišča pri Primožovih doma.
Predvsem hvala Tomažu za klicanje in aktiviranje članov in seveda vsem ostalim, ki ste bili tam, predvsem zato, ker ste se odzvali.
Za ostale, ki niste bili tam naj povem, da smo odstranili celoten "rüšt" in pomagali odpeljati ves les ter še kakšno malenkost. Nekateri smo bili tam nekaj ur, drugi pa cel dan, do 18 ure zvečer.
Hvala torej Tomažu, Bogdanu, Davidu, Alešu A., Denisu in Tačeku!
Za naprej, sem Primožu obljubil pomoč pri vspostavljanju pvotnega stanja in če bo nas potreboval boste dobili vabilo preko mailov in foruma.
Še enkrat hvala ob pomoči Primožu in domačim.
lp, Marko
:: GA-PO-RA KLUB :: OBVESTILA
Stran 1 od 1