REDNA LETNA SKUPŠČINA SPZ - 28.03.2009
4 posters
:: GA-PO-RA KLUB :: OBVESTILA
Stran 1 od 1
REDNA LETNA SKUPŠČINA SPZ - 28.03.2009
V soboto, bo v Solkanu potekala redna letna skupščina SPZja.
Če ima kdo željo it z nami, ki gremo, naj pove do torka 24.05.
Gremo pa Tomaž, Bogdan in Marko.
Novice pa so tu:
http://www.spz.si/portal/novica.asp?id_novice=612
lp, Marko
Če ima kdo željo it z nami, ki gremo, naj pove do torka 24.05.
Gremo pa Tomaž, Bogdan in Marko.
Novice pa so tu:
http://www.spz.si/portal/novica.asp?id_novice=612
lp, Marko
Nazadnje urejal/a Marko April 6th 2009, 09:17; skupaj popravljeno 1 krat
Re: REDNA LETNA SKUPŠČINA SPZ - 28.03.2009
Kolko delegatov mora biti?
Jaz sem sicer zainteresiran, vendar bom lahko dokončno potrdil v torek...
Jaz sem sicer zainteresiran, vendar bom lahko dokončno potrdil v torek...
Tommy- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 295
Registration date : 04/06/2008
Delegata sta dva. To se gleda na število članov društva.
V torek 24.03. na sestanku ob 19:30 jih izvolimo.
V torek 24.03. na sestanku ob 19:30 jih izvolimo.
Na skupščini smo bili trije člani GAPORE. Bogdan,Tomi in jaz. Skupščina je potekala v rstavraciji Primula, ki je bivša spodnja žičnica nad Solkanom. Imeli smo krasen razgled na Sočo in na kamniti most.
Na skupščini se ni dogajalo nič pretresljivega. Poslušali smo poročila, ki so bila v redu pripravljena. Izvolili smo novega člana predsedstva - Marka Hlebca, ki je med drugim naredil učbenik "Prva pomoč za potapljače", ki ga že imam če koga zanima.
Strinjali smo se s predlogom, da SPZ priporoča minimalno ceno tečajev P1. Ta cena, ki jo podpiramo je minimalno 200€ na tečaj, kar je neka osnova, da se tečaj pripelje do konca kvalitetno. S tem ne želimo povedati, da je cena=kvaliteta. S tem je povdarjeno, da bo tečajnik dobil gradivo, ki ga mora, da bo opravil dovolj praktičnega dela (bazeni stanejo) in da se bodo inštruktorji zelo potrudili, da podajo kar se da veliko znanja na tečajnike in na kakšen način je tečaj organiziran.
Na koncu so podelili še pohvale in priznanja. Pojedli smo kosilo in to je bilo to. Naj me Tomi dopolni če sem kaj pomembnega pozabil. Bil pa je odličen dan za druženje.
lp, Marko
Na skupščini se ni dogajalo nič pretresljivega. Poslušali smo poročila, ki so bila v redu pripravljena. Izvolili smo novega člana predsedstva - Marka Hlebca, ki je med drugim naredil učbenik "Prva pomoč za potapljače", ki ga že imam če koga zanima.
Strinjali smo se s predlogom, da SPZ priporoča minimalno ceno tečajev P1. Ta cena, ki jo podpiramo je minimalno 200€ na tečaj, kar je neka osnova, da se tečaj pripelje do konca kvalitetno. S tem ne želimo povedati, da je cena=kvaliteta. S tem je povdarjeno, da bo tečajnik dobil gradivo, ki ga mora, da bo opravil dovolj praktičnega dela (bazeni stanejo) in da se bodo inštruktorji zelo potrudili, da podajo kar se da veliko znanja na tečajnike in na kakšen način je tečaj organiziran.
Na koncu so podelili še pohvale in priznanja. Pojedli smo kosilo in to je bilo to. Naj me Tomi dopolni če sem kaj pomembnega pozabil. Bil pa je odličen dan za druženje.
lp, Marko
Lahko pa dodamo da je Marko tudi dobil priznanje SPZ !!!!
Marko, lehko malo kaj več napišeš!!!
Marko, lehko malo kaj več napišeš!!!
Ja Tomaž veš kak pravijo, Kovačeva kobila je vedno bosa!! :)
Dobil sem pohvalo SPZ za dolgoletno dobro delo v PRS. Tak, na kratko!
Dobil sem pohvalo SPZ za dolgoletno dobro delo v PRS. Tak, na kratko!
Verjetno sledi
Čestitam
Best regards from Prishtina
Čestitam
Best regards from Prishtina
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
:: GA-PO-RA KLUB :: OBVESTILA
Stran 1 od 1