KOLEDARJI SPZ - dodatna naročila
5 posters
:: GA-PO-RA KLUB :: OBVESTILA
Stran 1 od 1
KOLEDARJI SPZ - dodatna naročila
Halo vsi,
Če koga zanima - DODATNE KOLEDARJE SPZ SI LAHKO NAROČITE ZA CENO 5,00€ NA NASLOV spz@spz.si
Pa lep pozdrav vsem,
Tomaž
bacilasti presidente
Če koga zanima - DODATNE KOLEDARJE SPZ SI LAHKO NAROČITE ZA CENO 5,00€ NA NASLOV spz@spz.si
Pa lep pozdrav vsem,
Tomaž
bacilasti presidente
Re: KOLEDARJI SPZ - dodatna naročila
Če bi dobil tistega, ki bi ga moral, pol bi ga videl. Če bi mi všeč, bi naročil še kerega poleg....
Če dobro premislim..., še tistega naj kar majo...
Če dobro premislim..., še tistega naj kar majo...
Tommy- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 295
Registration date : 04/06/2008
Glej,
Vem da je zadnje čase problem kaj se tiče tega, ampak se vse dela na tem da se to reši!
Vem da je zadnje čase problem kaj se tiče tega, ampak se vse dela na tem da se to reši!
Sploh ne dvomim...
Tommy- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 295
Registration date : 04/06/2008
Pa kaj je s totimi na SPZ? A je taki problem dat seznam tistih, ki so plačali članarino in jih sprintat na nalepkice?
Dobro, da sem ga jaz dobo v roli domov, če ne bi pa res vsak dan gušo nekomu. Zaj mam tlko cajta v službi, pa volje tudi.
Hmmmm, sem se zdaj spomno; pa saj si lahko naredimo svoje. Od Gapore. Saj še ni prepozno... Eh, brezveze. Že pozabo.
.
Dobro, da sem ga jaz dobo v roli domov, če ne bi pa res vsak dan gušo nekomu. Zaj mam tlko cajta v službi, pa volje tudi.
Hmmmm, sem se zdaj spomno; pa saj si lahko naredimo svoje. Od Gapore. Saj še ni prepozno... Eh, brezveze. Že pozabo.
.
Nazadnje urejal/a feler Januar 19th 2009, 11:45; skupaj popravljeno 1 krat
Roki to še bomo naredili. Še vedno sem za to. Imamo pa lepo priložnost, da to začnemo s tem letom. Predlagam, da se da kaki predlog za ta štikl plastike. Saj veš komu in kje. Ko bo zadeva malo bolj zrela pa jo predstavimo (mogoče kako opcijo ali dve).
Glede koledarjev SPZ. Letos so prvič ali drugi naredili tako, da pošiljajo domov. Prej smo sami šli iskat in ni bilo problemov.
Trudimo se porihtat zadevo saj so pojavili še drugi problemčki (npr. spet so mi izbrisali komplet evidenco in sem po 2 tednih gnjavljenja jo dobil nazaj. Ne vprašak kakšno, ampak je že porihtana). Zdaj praktično vse štima, tak, da bi morali vsi dobiti koledarje itd.
Večina nas članarino SPZju mora podaljšat konec februarja, enih par vmes in lanski tečajniki nekje na datum tečajev v maju in juniju (saj se še spomnite ne!?!!). Ko bo tako daleč, vam bom sam poslal mail in vas spomnil na to (kaki mesec prej).
lp, Marko
Glede koledarjev SPZ. Letos so prvič ali drugi naredili tako, da pošiljajo domov. Prej smo sami šli iskat in ni bilo problemov.
Trudimo se porihtat zadevo saj so pojavili še drugi problemčki (npr. spet so mi izbrisali komplet evidenco in sem po 2 tednih gnjavljenja jo dobil nazaj. Ne vprašak kakšno, ampak je že porihtana). Zdaj praktično vse štima, tak, da bi morali vsi dobiti koledarje itd.
Večina nas članarino SPZju mora podaljšat konec februarja, enih par vmes in lanski tečajniki nekje na datum tečajev v maju in juniju (saj se še spomnite ne!?!!). Ko bo tako daleč, vam bom sam poslal mail in vas spomnil na to (kaki mesec prej).
lp, Marko
Kolko pa mamo članarine za tiste, ki letos plačujemo prvič?
Za koledar pa je treba letos dobre slike skupaj vrčt, naredit en izbor, pa dat feleri v oblikovanje in v tisk.
Za koledar pa je treba letos dobre slike skupaj vrčt, naredit en izbor, pa dat feleri v oblikovanje in v tisk.
Tokom dneva napišem vse kar se tiče tega vprašanja Riki. Katere koledarje si mislil? SPZjeve?
Ne, tak kot je Rok reko, svoje.Marko je napisal/a:Tokom dneva napišem vse kar se tiče tega vprašanja Riki. Katere koledarje si mislil? SPZjeve?
Jaz sem mislil kartico gapora! ne koledarja. V glavnem se slišimo glede tega.
:: GA-PO-RA KLUB :: OBVESTILA
Stran 1 od 1