TEČAJ POTAPLJANJA POD LED - 23.12.2008
Stran 1 od 1
TEČAJ POTAPLJANJA POD LED - 23.12.2008
POZDRAVLJENI,
- Tečaj potapljanja pod led se bo začel 23.12. ob 18. uri v čolnarni!
TEORIJA (V PGD): 23.12. ob 18. uri - fiziologija, oprema, varnostni ukrepi, zunanja podpora.
PRAKSA (V PODGRADU): 26.12. ob 12. uri - Dobimo se že ob 10. uri, da preverimo opremo in obnovimo znanje.
- Za člane GAPORE je tečaj brezplačen.
- Minimalna kategorija je P2 ali ekvivalentno po drugih šolah (seveda samo za praktični del. Na teoriji ste vsi dobrodošli.).
- Obvezen je za vse, ki greste pod led 26.12. (če led seveda bo!!!) in še niste bili na podobnem tečaju.
- Prijave za potop v temi "potopi, srečanja, pikniki".
- Ne pozabite na štrample v soboto.
lp, Marko
- Tečaj potapljanja pod led se bo začel 23.12. ob 18. uri v čolnarni!
TEORIJA (V PGD): 23.12. ob 18. uri - fiziologija, oprema, varnostni ukrepi, zunanja podpora.
PRAKSA (V PODGRADU): 26.12. ob 12. uri - Dobimo se že ob 10. uri, da preverimo opremo in obnovimo znanje.
- Za člane GAPORE je tečaj brezplačen.
- Minimalna kategorija je P2 ali ekvivalentno po drugih šolah (seveda samo za praktični del. Na teoriji ste vsi dobrodošli.).
- Obvezen je za vse, ki greste pod led 26.12. (če led seveda bo!!!) in še niste bili na podobnem tečaju.
- Prijave za potop v temi "potopi, srečanja, pikniki".
- Ne pozabite na štrample v soboto.
lp, Marko
Nazadnje urejal/a Marko December 24th 2008, 10:29; skupaj popravljeno 1 krat
Re: TEČAJ POTAPLJANJA POD LED - 23.12.2008
Glede na vremensko napoved naših severnih sosedov (skoraj sem napisal jelenov), se lahko
zgodi, da leda ne bo!
Toliko za v vednost.
zgodi, da leda ne bo!
Toliko za v vednost.
Re: TEČAJ POTAPLJANJA POD LED - 23.12.2008
Tečaj se je zgodil! Bilo nas je kar nekaj (cca 12).
Hvala vsem, ki ste me poslušali in upam, da ste tudi nekaj odnesli od tega. Sicer pa ste že skoraj vsi bili pod ledom. Veseli me tudi dejstvo, da se takšnih tečajev (teoretični del) udeležujejo tudi ljudje, ki še ne morejo pod led.
Mogoče res ne bo leda, vendar se zaradi mraza pripravljamo enako kot da led je. Temperature bodo pod 6 stopinjami in to je to!
lp, Marko
p.s. Slike sledijo. Pa narezek je bil bomba!
Hvala vsem, ki ste me poslušali in upam, da ste tudi nekaj odnesli od tega. Sicer pa ste že skoraj vsi bili pod ledom. Veseli me tudi dejstvo, da se takšnih tečajev (teoretični del) udeležujejo tudi ljudje, ki še ne morejo pod led.
Mogoče res ne bo leda, vendar se zaradi mraza pripravljamo enako kot da led je. Temperature bodo pod 6 stopinjami in to je to!
lp, Marko
p.s. Slike sledijo. Pa narezek je bil bomba!
Stran 1 od 1