ura z globinomerom
+2
JAck
Branko
6 posters
:: NAŠA MALA ŠTACUNA :: KUPIM
Stran 1 od 1
ura z globinomerom
Ej društvo pozdravljeni,
zanimam se če gdo ima kako uro z globinomerom (ne računalnik) za prodat. Ali pa če gdo ve za kako trgovino kje se da kupiti.
Rabil bi jo za prosto potapljanje in bi rad nadziral malo tudi globine.
Za dobro informacijo
lp Branko
zanimam se če gdo ima kako uro z globinomerom (ne računalnik) za prodat. Ali pa če gdo ve za kako trgovino kje se da kupiti.
Rabil bi jo za prosto potapljanje in bi rad nadziral malo tudi globine.
Za dobro informacijo
lp Branko
Re: ura z globinomerom
dobiš jo pri budji urari v radgoni na avtobusni, jaz mam od laurensa, košta pa negi 300eur,
Za ta denar si rajši kupi računalnik, pa je še ura poleg....
Tommy- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 295
Registration date : 04/06/2008
300,- eur sem jaz pred mesecem dal za SUUNTO-ja D4, pa je dobra rocna ura z dobrim rač. Vrašaj Borisa! On ziher ve za kako cenejšo varianto golobinomerja !
Oktobra ko grem v Kosovo Force ti lahko sporočim koliko stane. Citizen je v letu 2006 stala 180 EUR (čisto osnovni model).
Za prosto potapljanje imaš tudi OCEANIC uro model GEO (funkcija prostega potapljanja, zrak ali nitrox ), cena 382 EUR -10% popusta.
Ali pa varianta Rajko, Tomi pa ti je vse napisal.
Lp, Boris
Za prosto potapljanje imaš tudi OCEANIC uro model GEO (funkcija prostega potapljanja, zrak ali nitrox ), cena 382 EUR -10% popusta.
Ali pa varianta Rajko, Tomi pa ti je vse napisal.
Lp, Boris
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
Evo! Ponudbe in nasvetov polno. Zdaj bi še Branko mogo samo napisat za kolko dnara išče uro!
Ura
Prvo hvala za odgovore in nasvete,
sem kot vidite forumski šegrt in vas še ne poznam. Sicer poznam dva iz vaših vrst, ki sem jima ko sta bila na varovanje tabora mladih ribičev na Gajševcih "rešil življenje" onadva že to vesta in me bosta spoznala.
Ko sem na morju se pa kar precej prosto potapljam in sem dosti časa na vodi tudi v drugačni obliki zato bi želel neko "urco", ki bi me obvarovala pred jezikovo župo (zdavanjska - kje si že bil spet tako dolgo....).
Računalnik bo prišel v poštev ko bom naredil pri vas potapljaški tečaj. Lahko bi bila tudi kaka rabljena ura ali pa tudi kaka Swatch Fun Scuba, tam do 100€.
LP Branko [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_biggrin.png[/img]
sem kot vidite forumski šegrt in vas še ne poznam. Sicer poznam dva iz vaših vrst, ki sem jima ko sta bila na varovanje tabora mladih ribičev na Gajševcih "rešil življenje" onadva že to vesta in me bosta spoznala.
Ko sem na morju se pa kar precej prosto potapljam in sem dosti časa na vodi tudi v drugačni obliki zato bi želel neko "urco", ki bi me obvarovala pred jezikovo župo (zdavanjska - kje si že bil spet tako dolgo....).
Računalnik bo prišel v poštev ko bom naredil pri vas potapljaški tečaj. Lahko bi bila tudi kaka rabljena ura ali pa tudi kaka Swatch Fun Scuba, tam do 100€.
LP Branko [img]https://2img.net/i/fa/i/smiles/icon_biggrin.png[/img]
Če ti tu nebo mogo nihče pomagat, skoči na www.e-Bay.de. Včasih se tam najde kaj novega ali rabljenega za ful mali dnar.
Moj osebni nasvet je ta, da ne dajaj 100 € za rabljeno, fun oz. kako podobno uro (dnar je dnar). Rajši malo pristavi pa si kupi kaki osnovni model kot je Boris dejal za kakih 180 € ali kaj podobnega.
p.s. pozdravljen Branko na našem forumu in v našem malem svetu!
p.s. pozdravljen Branko na našem forumu in v našem malem svetu!
:: NAŠA MALA ŠTACUNA :: KUPIM
Stran 1 od 1