TEČAJ JUNIJ 2008 - novi čaplareki
+4
feler
Tommy
Tomaz
Marko
8 posters
Stran 1 od 1
TEČAJ JUNIJ 2008 - novi čaplareki
Čestitam vsem novim članom GAPORE, ki so danes po dvotedenskem tečaju uspešno naredili tečaj za P1.
Maša, Maja, Tomi, Denis, Robi in Kiki čestitam in vam želim varne in lepe potope!!!
lp, marko
Maša, Maja, Tomi, Denis, Robi in Kiki čestitam in vam želim varne in lepe potope!!!
lp, marko
Nazadnje urejal/a Marko Oktober 9th 2008, 15:50; skupaj popravljeno 2 krat
Re: TEČAJ JUNIJ 2008 - novi čaplareki
Prav tako čestitke tudi iz moje strani. Rad pa bi se tudi na tem mestu zahvalil inštruktorjem za izredno kvalitetno izpeljan tečaj. Vem da vam vzame veliko prostega časa, ki pa ga je zadnje čase vedno manj.
Najlepša hvala!
saj veste: AMPAK GA-PO-RA JE ZAKON!!!!!!!!!!!!
Tomaž Munda
predsednik PGD Gornja Radgona
Najlepša hvala!
saj veste: AMPAK GA-PO-RA JE ZAKON!!!!!!!!!!!!
Tomaž Munda
predsednik PGD Gornja Radgona
Zahvala
V imenu zadnje skupine tečajnikov in v svojem se iskreno zahvaljujem za ponujeno priložnost, da smo lahko opravili usposabljanje in izpit P1. Kot že povedano, sem imel pred mesecem dni na fakulteti priložnost opraviti "podoben" vikend tečaj: Po nekaj posvetih sem se odločil za tečaj pri GA-PO-RA, pri čemer sem že po nekaj uvodnih predavanjih in praktičnih vajah ugotovil, da je bila to pametna odločitev. Za izredno kvaliteten tečaj ter čas in dobro voljo vseh inštruktorjev in asistentov si zaslužite pohvalo in pri morebitnem ocenjevanju oceno odlično. Sam bom v prihodnje poskušal čimbolj aktivno sodelovati v društvu in klubu, pri čemer si nadejam vsaj P3 oz. še več.... (večni optimist, hehe).
Tommy- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 295
Registration date : 04/06/2008
Čestitam!
Želim vam samo, da čimprej okusite tudi morje, ker v tej vodi, v kateri ste danes imeli izpit ni blo možno dodobra videti čarov podvodnega sveta.
Čestitke tudi z moje strani. Pa kažite tolko volje kot ste je do zdaj, tudi naprej.
dave- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 135
Registration date : 27/06/2007
Hallo
Tudi jaz se pridružujem in čestitam vsen novim potapljačem.
Vlado
Tudi jaz se pridružujem in čestitam vsen novim potapljačem.
Vlado
Obljubimo, da nam volje do potapljanja ne bo zmanjkalo. Tudi midva (Maša in Kiki) bi se rada še enkrat zahvalila v najinem imeni in v imenu celotne skupine P-1 JUNIJ 2008. Res smo bili dobra ekipa in smo uživali na tečaju. Brez vaše volje in angažirnosti članov GA-PO-RE sigurno ne bi dosegli takšnega znanja in občutkov. Se vidimo kaj ob torkih, ker zdaj šibava proti morju na prve potope
MAŠA&KIKI
MAŠA&KIKI
Maša- Predstavnik kluba GAPORA
- Število prispevkov : 17
Registration date : 17/06/2008
Stran 1 od 1