Občni zbor PGD Gornja Radgona
2 posters
:: FOTOGALERIJE :: Leto 2008
Stran 1 od 1
Občni zbor PGD Gornja Radgona
Halo vsi,
Posredujem Vam 2 sliki iz 126. volilnega občnega zbora PGD Gornja Radgona.
Spremembe so se zgodile na vodstvenih položajih v društvu.
Mesto predsednika PGD Gornja Radgona sem od Bogdana Šajnoviča prevzel jaz ( Tomaž Munda ), mesto poveljnika
PGD GORNJA RADGONA pa je prevzel Vladimir Cvetkovič, od dosedanjega poveljnika Dragota Vogrinca.
od leve proti desni: Bogdan, Vladimir, Tomaž ( jaz ), Drago
Tukaj bi rad še enkrat izkoristil priliko in se zahvalil Bogdanu za vso dosedanjo delo, ki ga je vložil v našo društvo. Temelji, ki jih je ustvaril v našem društvu so izredno močni in mi je v veliko čast prevzeti to funkcijo od njega.
Zaradi njegovega doprinosa v PGD Gornja Radgona, je včeraj občni zbor podprl predlog članov, in Bogdanu podelil naziv
"ČASTNI PREDSEDNIK".
Podeljen je bil tudi naziv "ČASTNI POVELJNIK", ki pa ga je dobil Štefan Fartek.
No, toliko malo iz moje strani.
Tomaž Munda
predsednik PGD Gornja Radgona
Posredujem Vam 2 sliki iz 126. volilnega občnega zbora PGD Gornja Radgona.
Spremembe so se zgodile na vodstvenih položajih v društvu.
Mesto predsednika PGD Gornja Radgona sem od Bogdana Šajnoviča prevzel jaz ( Tomaž Munda ), mesto poveljnika
PGD GORNJA RADGONA pa je prevzel Vladimir Cvetkovič, od dosedanjega poveljnika Dragota Vogrinca.
od leve proti desni: Bogdan, Vladimir, Tomaž ( jaz ), Drago
Tukaj bi rad še enkrat izkoristil priliko in se zahvalil Bogdanu za vso dosedanjo delo, ki ga je vložil v našo društvo. Temelji, ki jih je ustvaril v našem društvu so izredno močni in mi je v veliko čast prevzeti to funkcijo od njega.
Zaradi njegovega doprinosa v PGD Gornja Radgona, je včeraj občni zbor podprl predlog članov, in Bogdanu podelil naziv
"ČASTNI PREDSEDNIK".
Podeljen je bil tudi naziv "ČASTNI POVELJNIK", ki pa ga je dobil Štefan Fartek.
No, toliko malo iz moje strani.
Tomaž Munda
predsednik PGD Gornja Radgona
Re: Občni zbor PGD Gornja Radgona
Halo
Tudi v mojem imenu bi se rad zahvalil Bogdanu in Dragotu za njujin turd ki sta ga vložla v preteklih mandatih. Zahvalil bi se tudi rad vsem ki so mi izkazali zaupanje za naslednji mandat.
Vladimir Cvetkovič
poveljnik PGD Gornja Radgona
Tudi v mojem imenu bi se rad zahvalil Bogdanu in Dragotu za njujin turd ki sta ga vložla v preteklih mandatih. Zahvalil bi se tudi rad vsem ki so mi izkazali zaupanje za naslednji mandat.
Vladimir Cvetkovič
poveljnik PGD Gornja Radgona
Similar topics
» PGD Gornja Radgona na facebook-u
» DAN ODPRTIH VRAT PGD GORNJA RADGONA
» Predstavite RP Gornja Radgona v M. Soboti 06.06.2009
» DAN ODPRTIH VRAT PGD GORNJA RADGONA
» Predstavite RP Gornja Radgona v M. Soboti 06.06.2009
:: FOTOGALERIJE :: Leto 2008
Stran 1 od 1