Fotka kr tak... malo za nostalgijo.
3 posters
Stran 1 od 1
Fotka kr tak... malo za nostalgijo.
Tu bi pa lahko bilo nagradno vprašanje: kdo si je s kom dober!!!
Sem nekaj brskal, če bi blo kaj primernega za natečaj, pa našo to fotko...
Nič extra, pa vseeno dober trenutek. Zgleda, kot da so se vsi pokregali med sabo. V resnici pa so bli čez nekaj ur že vsi skup pijani...
Sem nekaj brskal, če bi blo kaj primernega za natečaj, pa našo to fotko...
Nič extra, pa vseeno dober trenutek. Zgleda, kot da so se vsi pokregali med sabo. V resnici pa so bli čez nekaj ur že vsi skup pijani...
Re: Fotka kr tak... malo za nostalgijo.
Saj pa veš kaj je blo!?!!?
SMRTNA ROSA JIH JE POLEJVALA PRED IZPITOM!!!!
SMRTNA ROSA JIH JE POLEJVALA PRED IZPITOM!!!!
V resnici pa so bli čez nekaj ur že vsi skup pijani...
Ne obsojaj tako ljudi, tudi če si je spil pivo ali špricar. Pa tudi če so bili pijani naj te ne zanima so že imeli razlog.
Lp, Boris
Ne obsojaj tako ljudi, tudi če si je spil pivo ali špricar. Pa tudi če so bili pijani naj te ne zanima so že imeli razlog.
Lp, Boris
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
BORIS je napisal/a:V resnici pa so bli čez nekaj ur že vsi skup pijani...
Lp, Boris
Bil sem zraven. Bli so. Nikakor to ni blo obsojanje z moje strani. Hotel sem samo povedat, da stanje ni takšno, kot bi po fotki lahko razumenli. Na fotki izgleda kot da ni nikomur mar za kogarkoli drugega na fotki. V resnici je pa stvar čist drugačna. Klapa je super in vsi se dobro štekamo. Prav zaradi tega mi je bil ta zabeležen trenutek všeč.
:klanjanje:
To so najmlajši potapljači v GAPORI in zelo sem vesel, da so krepko poživili dogajanje v klubu.
Začelo pa se je pač s pivom. Pa ni blo samo eno pivo... Ni bil samo en sixpack... Verjemi.
jaz se čist strinjam z felerom...opis fotke je ok...pa tudi če se je po tečaju kaj spilo, so si to tudi zaslužili.
Stran 1 od 1