Pravila za sodelovanje v izboru
+5
markopolo
Descartes
feler
JAck
Tomaz
9 posters
:: FOTOGALERIJE :: SLIKA MESECA
Stran 1 od 1
Pravila za sodelovanje v izboru
Spoštovani člani foruma,
Pravila niso težka. Sodeluje lahko v nagradni igri vsaki član foruma. Sodeluje lahko samo z ENO sliko na mesec in ta slika je morala nastati izpod njegovih "prstov". Če se ugotovi, da kateri član sodeluje s sliko, ki ni njegova se za tisti mesec diskvalificira iz natečaja.
Sodelujete lahko s slikami iz vsakdanjega življenja in ne samo s potapljaškimi slikami.
Vsak mesec bodo uporabniki foruma izbrali najboljšo sliko in ta bo tudi nagrajena s praktično nagrado.
Tomaž
admin
Pravila niso težka. Sodeluje lahko v nagradni igri vsaki član foruma. Sodeluje lahko samo z ENO sliko na mesec in ta slika je morala nastati izpod njegovih "prstov". Če se ugotovi, da kateri član sodeluje s sliko, ki ni njegova se za tisti mesec diskvalificira iz natečaja.
Sodelujete lahko s slikami iz vsakdanjega življenja in ne samo s potapljaškimi slikami.
Vsak mesec bodo uporabniki foruma izbrali najboljšo sliko in ta bo tudi nagrajena s praktično nagrado.
Tomaž
admin
Re: Pravila za sodelovanje v izboru
JAck je napisal/a:KAK PA BOUMO TE TOU IZBRALI, ČE LEHKO PITAM?
NAREDLA SE BO ANKETA IN VSI UPORABNIKI FORUMA BODO IMELI PRAVICO GLASOVATI.
Predlagam, da se pri teh fotkah omejimo vedno na neko temo, ali pa so fotke vedno povezane z vodnim svetom... Še vedno se mi zdi, da je nesmiselno ocenjevati med tako tematsko različnimi fotkami. Npr v tem junijskem tekmovanju so tam en ptič, pa morje, pa mačka, pa pokrajina, pa mačkon...
Saj lahko tema zajema širši spekter, tak da se nebi že v štartu izločilo 99% fotk. Naj pa ima vse skup neko rdečo nit.
Dajem na debato.
Bog ne daj, da ima kdo kaj proti!!
Saj lahko tema zajema širši spekter, tak da se nebi že v štartu izločilo 99% fotk. Naj pa ima vse skup neko rdečo nit.
Dajem na debato.
Bog ne daj, da ima kdo kaj proti!!
Že zdaj, ni nekaj veliko slik. Koliko bi jih bilo še potem. Jaz ne sodelujev v igri, ker enostavno nimam nekih pametnih slik. Slik iz čag in pijančevanja pa lih nebi blo pametno dat gor. :)
Jaz priporočam, da ostane tako kot je. Naj zmaga najbolj všečna slika ne glede na tematiko!
(mimogrede.-...nimam niti približno dobrega fotoaparata za kakšen podvodni svet...žal nimamo vsi možnosti slikati pod vodo in potem posledično tudi nebi mogli sodelovati.....feler pomisli tudi na to..)
Jaz priporočam, da ostane tako kot je. Naj zmaga najbolj všečna slika ne glede na tematiko!
(mimogrede.-...nimam niti približno dobrega fotoaparata za kakšen podvodni svet...žal nimamo vsi možnosti slikati pod vodo in potem posledično tudi nebi mogli sodelovati.....feler pomisli tudi na to..)
Descartes- GA-PO-RA ljubitelj
- Število prispevkov : 52
Registration date : 28/06/2007
saj nisem mislo samo na podvodni svet. mislo sem vse, kar je povezano s tem. se pravi, da če vidiš bejbo, ki se tlači v neopren, pa ma na riti ftrgano obleko, ker se pri sendvičih ni pazla, al pa fri vilija, ki je preskočo zlatni rat na bolu, panoramski posnetek nudistov v nočni akciji...
PS, tudi jaz nimam nikakršne opreme za podvodno fotografijo. še ne...
PS, tudi jaz nimam nikakršne opreme za podvodno fotografijo. še ne...
meni se zdi da bi moglo bit tako kot je samo da so slike primerne na forumu ker to gleda kdor hoče.ta ka nemre bit gor kakšna slika ko je nekdo mogoče nag ali kaj podobnega
markopolo- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 410
Registration date : 07/11/2007
Jaz nisem glih neki navduseni fotograf in dvomim, da bom dosti objavlal. Bi pa vseeno povedal, da se strinjam s Felerom. Res je objalvenih malo slik vsaki mesec, ampak vseeno mislim, da bi se morali drzati neke teme. Moj predlog je, da se vsaj v teh poletnih mesecih omejimo na "vodne" teme.
luka- GA-PO-RA fanatik
- Število prispevkov : 83
Registration date : 27/06/2007
Tomaz je napisal/a:Spoštovani člani foruma,
Tomaž
admin
Ker je tema "slika meseca julija" že zaklenjena, bi tu vprašal kaj sploh je praktična nagrada. Ponavadi se pri takih natečajih to prej objavi, preden se sploh vse skup začne. No, vedno je tak.
Admin še vedno malo
.
Praktična nagrada: PIVO LAŠKO - steklenica - volumen: 0,5 litra - HLADNO - dodatna oprema: rosa na flaši!
To pomeni, glede na to, da je za sliko meseca JUNIJA neodločeno, med Tommyem in felerjem si lahko to omenjeno:Tomaz je napisal/a:Praktična nagrada: PIVO LAŠKO - steklenica - volumen: 0,5 litra - HLADNO - dodatna oprema: rosa na flaši!
"PIVO LAŠKO" cukneta skupaj vsak na svojo slamico.
Kot vemo, sta oba strasna ljubitelja alkohola
Tomaz je napisal/a: dodatna oprema: rosa na flaši!
In led v njej...
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Še dobro, da jaz nisem sodeloval v tem mescu, ker bi sicer lahko to vzel za rahlo žalitev...Tomaz je napisal/a:Praktična nagrada: PIVO LAŠKO - steklenica - volumen: 0,5 litra - HLADNO - dodatna oprema: rosa na flaši!
To bi blo tak, kak če bi naša dva admina dobla nagradni ogled enega izmed radgonskih podjetij.
Slučajno pa bi to bla firma SKF...
.
Glej kaj se nagrad tiče...........nekih sponzorjev nimamo da bi nam vsaki mesec dali prakične nagrade. To ti je verjetno jasno...
Gre se pač za eno tako zanimivo tekmovanje med slikami in da pač vidimo kdo je naredil najlepšo sliko. Še vedno ko sem mal kaj viška ( majico, nalepko...bilo kdaj ) je bilo to kot nagrada za sliko meseca. Sedaj nimamo nič takega...NAŽALOST...
Za nagrado za sliko meseca AVGUSTA pa bom osebno jaz podaril zmagovalcu knjigo "POD GLADINO MORJA".... bo vredu?
Gre se pač za eno tako zanimivo tekmovanje med slikami in da pač vidimo kdo je naredil najlepšo sliko. Še vedno ko sem mal kaj viška ( majico, nalepko...bilo kdaj ) je bilo to kot nagrada za sliko meseca. Sedaj nimamo nič takega...NAŽALOST...
Za nagrado za sliko meseca AVGUSTA pa bom osebno jaz podaril zmagovalcu knjigo "POD GLADINO MORJA".... bo vredu?
Pa saj tako ne gre za nagrade, ampak za sodelovanje in ZMAGOOOOOO!
Tak da Tomaž!
Ne obremnjuj se z nagradami, ampak toto za avgust bomo pa vseeno sprejeli, da se podeli svečano kak torek zmagovalcu z cmokom.
Problem bo samo, če ti zmagaš, kak se boš kušno
Tak da Tomaž!
Ne obremnjuj se z nagradami, ampak toto za avgust bomo pa vseeno sprejeli, da se podeli svečano kak torek zmagovalcu z cmokom.
Problem bo samo, če ti zmagaš, kak se boš kušno
Tomaz je napisal/a:Glej kaj se nagrad tiče...........nekih sponzorjev nimamo da bi nam vsaki mesec dali prakične nagrade. To ti je verjetno jasno...
No, pa to sem mislo, da boš reko že za julij! Mater, da pa ti ne vujžge... Se sn vedo ka si det.
Sicer pa, kaj se te jaz za druge borim... Eh, se se vedno...
.
Julijska nagrada je že bla podeljena?!
Slišim iz prve roke, da bojda še ne...
.
Slišim iz prve roke, da bojda še ne...
.
Berem, berem, ali sporo...Tomaz je napisal/a:Praktična nagrada: PIVO LAŠKO - steklenica - volumen: 0,5 litra - HLADNO - dodatna oprema: rosa na flaši!
.
Tomaz je napisal/a:Spoštovani člani foruma,
Tomaž
admin
Tomaz je napisal/a:za julij ni blo nagrade! Kaj ne bereš...???
Še preveč berem.....
.
Marko je napisal/a:Feler, saj si pa nagrado dobil! Žarnico za svetilko VEGA!!!!
To je dobla Tejaaaa!!!!!! Mater, ka mi noben več nič ne verje...
Pa saj nisem jaz sodeloval pri fotki meseca.
.
feler je napisal/a:Marko je napisal/a:Feler, saj si pa nagrado dobil! Žarnico za svetilko VEGA!!!!
To je dobla Tejaaaa!!!!!! Mater, ka mi noben več nič ne verje...
Pa saj nisem jaz sodeloval pri fotki meseca.
.
dihaj :)
:: FOTOGALERIJE :: SLIKA MESECA
Stran 1 od 1