Bozicni potop Maribor 22/12/07
5 posters
:: FOTOGALERIJE :: Leto 2007
Stran 1 od 1
Re: Bozicni potop Maribor 22/12/07
Kaj se da kak dobit vse one slike ko se je tam slikalo...mislim da je bil Gregorov fotoaparat?...al kdo ma slike?
Descartes- GA-PO-RA ljubitelj
- Število prispevkov : 52
Registration date : 28/06/2007
Saj smo se pa zmenli, da bodo vse fotke v bazi na prenosniku, ki ga Marko redno prinaša na sestanke.
Koga pa ni na sestanke i ko nije iskoristio konzumaciju, pa nek si j*** *****!
Koga pa ni na sestanke i ko nije iskoristio konzumaciju, pa nek si j*** *****!
Feler - če ma Marko slike na prenosniku še ne pomeni, da jih ne moremo dati na forum...tak da prosim lepo!!!!
Pa malo lepše se izražaj.... :jezen:
Pa malo lepše se izražaj.... :jezen:
Se sn pa zvezdice naredoooo!
Pa on sprašuje, da bi rad mel slike, ne vido. Tiste z neta so pa bol tak...
Pa on sprašuje, da bi rad mel slike, ne vido. Tiste z neta so pa bol tak...
Ja feler..prav maš jaz bi rad mel slike...ampak jih nebi rad vido. Samo pač tolko da bom mel file na rač.....da mi malo placa zasede...
Seveda..sem mislil če bo kdo tukaj na forumu objavil, tak kot je tomaž rekel. V nasprotnem primeru ta post najverjetneje nebi napisal pod fotogalerije al ni to logično?
Ker..če so na forumu jih lahko pol tudi snameš vsaj mene so tak učili....sicer se pa nima smisla o tem pričkat...
Glede torkovih sestankov.....tisti ko si naj ********* ...mislim da nekateri ne morejo vedno hodit na sestanke, ker jim pač čas nedopušča. Tak, da kakšna informacija na netu pa tudi slike ne škodijo. Jaz sam imam treninge ob torkih in zato zelo redko pridem na sestanke....tak da odkar je ta forum (svaka čast tomažu da tak skrbi za njega) sem veliko bolj informiran o dogajanju v klubu.
Seveda..sem mislil če bo kdo tukaj na forumu objavil, tak kot je tomaž rekel. V nasprotnem primeru ta post najverjetneje nebi napisal pod fotogalerije al ni to logično?
Ker..če so na forumu jih lahko pol tudi snameš vsaj mene so tak učili....sicer se pa nima smisla o tem pričkat...
Glede torkovih sestankov.....tisti ko si naj ********* ...mislim da nekateri ne morejo vedno hodit na sestanke, ker jim pač čas nedopušča. Tak, da kakšna informacija na netu pa tudi slike ne škodijo. Jaz sam imam treninge ob torkih in zato zelo redko pridem na sestanke....tak da odkar je ta forum (svaka čast tomažu da tak skrbi za njega) sem veliko bolj informiran o dogajanju v klubu.
Descartes- GA-PO-RA ljubitelj
- Število prispevkov : 52
slike iz PDM MB BOŽIČNI POTOP bom danes mel sabo na štefanov potop tak da kdo hoče met slike usb stik sabo.
slike bodo na PC-ju pri ATA Marko (upam da mi uspe)
slike bodo na PC-ju pri ATA Marko (upam da mi uspe)
O G E R- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 164
:: FOTOGALERIJE :: Leto 2007
Stran 1 od 1