JAKNE - PREDLOG
+5
O G E R
Vlado
če te je strah idi
Tomaz
Marko
9 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
A bi jo kupili?
JAKNE - PREDLOG
Jakne so idealne za nosit same ali preko trenerk. Nepremočljive z velikimi notranjimi žepi. Cena bi bila cca 50 EUR z nekim vezenjem. Na hrbtu zgoraj napis "potapljač reševalec" oziroma "potapljač". Spredaj na srčni strani pa majhna zastava DAN.
Barve so možne rdeče-črna, modro-črna, rumeno-črna.
Številka L je meni prekratka!! Vzorec bo danes zvečer v čolnarni!! Anketa je samo za to, da se ve okvirno število jaken če bi jih nabavili.
Če imate dodaten predlog kliknite "drugo" v pollu ter napišite post kaj predlagate.
Če imate svoj predlog bomo odprli nov topic. Tukaj se gre samo za te jakne!
lp, Marko
Pa še slike:
Barve so možne rdeče-črna, modro-črna, rumeno-črna.
Številka L je meni prekratka!! Vzorec bo danes zvečer v čolnarni!! Anketa je samo za to, da se ve okvirno število jaken če bi jih nabavili.
Če imate dodaten predlog kliknite "drugo" v pollu ter napišite post kaj predlagate.
Če imate svoj predlog bomo odprli nov topic. Tukaj se gre samo za te jakne!
lp, Marko
Pa še slike:
Re: JAKNE - PREDLOG
Jaz sem za...
Bi pa dal edino en predlog...GAPORA znak more nekje biti...moj predlog je da si damo delat našitke GA-PO-RA v malo večjem številu kot bi bil nakup jaken, da nam ostanejo za kasneje in jaz bi si ziher kupil še kaki dodaten našitek...man doma puno jaken na kere bi to gor zašija ...
Osebno se mi jakna zelo dopade...mogoče nebi bla slaba ona modro-črna kombinacija....
Bi pa dal edino en predlog...GAPORA znak more nekje biti...moj predlog je da si damo delat našitke GA-PO-RA v malo večjem številu kot bi bil nakup jaken, da nam ostanejo za kasneje in jaz bi si ziher kupil še kaki dodaten našitek...man doma puno jaken na kere bi to gor zašija ...
Osebno se mi jakna zelo dopade...mogoče nebi bla slaba ona modro-črna kombinacija....
Kot druga varianta pa še je ta:
Cena z vezenjem: 47,00 € z DDV
Cena brez vezenja: 35 € z DDV
Cena z vezenjem: 47,00 € z DDV
Cena brez vezenja: 35 € z DDV
Ja bo kr vredi... Mogoče res ona modro-črna...
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Pozdrav
Jakne se mi zdijo čist super. Idino mogče ko je že blo rečeno črno-modra barva in pa seveda naš znak Ga-po-ra.Pa mislim da mogoče ne bi blo treba napisa potapljač reševalec kvečemu Potapljač bi blo ok.
Lp
Vlado
Jakne se mi zdijo čist super. Idino mogče ko je že blo rečeno črno-modra barva in pa seveda naš znak Ga-po-ra.Pa mislim da mogoče ne bi blo treba napisa potapljač reševalec kvečemu Potapljač bi blo ok.
Lp
Vlado
nej slabo, se mi zelo dopade
SAMO TA RDEČA KOMBINACIJA TUD NI SLABA
za našitke pa tak al tak znak GA-PO-RA drugo ne pride vpošev vrjetno
razen kaki napis še!
cenovno so tudi neki OK razred
in našitki tud niso tak slaba ideja.!
SAMO TA RDEČA KOMBINACIJA TUD NI SLABA
za našitke pa tak al tak znak GA-PO-RA drugo ne pride vpošev vrjetno
razen kaki napis še!
cenovno so tudi neki OK razred
in našitki tud niso tak slaba ideja.!
O G E R- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 164
Registration date : 28/06/2007
...edino kaj je - se naše PRS uniforme so tudi rdeče...mogoče najnč neje rdeča farba tak švoh...
Ja jaz osebno bi jo takoj mel. Samo po možnosti res rajši modro in ne rdečo.
Predlagam (pač moje osebno mnenje) da če bo na hrbtu potapljač pa spredaj dan znak....mislim vse je super samo mogoče bi blo res fajn če bi kje ga-po-ra pisalo...da se ve kateri potapljač. :)
Predlagam (pač moje osebno mnenje) da če bo na hrbtu potapljač pa spredaj dan znak....mislim vse je super samo mogoče bi blo res fajn če bi kje ga-po-ra pisalo...da se ve kateri potapljač. :)
Descartes- GA-PO-RA ljubitelj
- Število prispevkov : 52
Jaz sem za jakno. Modra barva je nekako simbol GAPORE, sicer pa tudi rdeča ni slaba.
Lp, Boris
Lp, Boris
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
Pa morje je modro :)
Pri modro-črni je problem, da je zadeva možna samo v svetlo modri barvi, bom probal dobit kako sliko.
dave- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 135
Registration date : 27/06/2007
Keko se zdaj vidi, je moje mnenje da bi se kar odločli za jakno, ki jo je David prinesa pokazat... odločiti se moremo zdaj samo za barvo. Če je tista plava res svetlo plava, je moje osebno mnenje, da rajši vzememo rdeče...
Ali?
Ali?
Hallo
Ja res če je svetlo modra pa se neda dobit temno modre, pol sem jaz tudi rajši za rdečo varijanto.
Lp
Vlado
Ja res če je svetlo modra pa se neda dobit temno modre, pol sem jaz tudi rajši za rdečo varijanto.
Lp
Vlado
Tak zgleda modra
dave- GA-PO-RA car
Pa saj tudi modra ni tak šfoh... Šteri je zadolžen za finance :!:
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
meni se modra tudi ne zdi tak slaba. Je pa verjetno bolj občutljiva na svinjarijo. Mislim pa da si bo lahko naročo vsaki kero bo hoto. Se bomo še zmenli. Ceno zvem jutri.
dave- GA-PO-RA car
če te je strah idi je napisal/a:Pa saj tudi modra ni tak šfoh... Šteri je zadolžen za finance :!:
David (če se strinja)!
Jaz osebno sem bolj za rdečo...se mi zdi plava skor malo ženska...
Descartes je napisal/a:Jaz osebno sem bolj za rdečo...se mi zdi plava skor malo ženska...
Poglej svojo sliko na levi strani
loooooooooooooooooooooooooooool
Marko je napisal/a:Descartes je napisal/a:Jaz osebno sem bolj za rdečo...se mi zdi plava skor malo ženska...
Poglej svojo sliko na levi strani
loooooooooooooooooooooooooooool
Kak...sem vedo da bo to en napiso ne :).
Pa dobro tista je temno modra....jakna pa je svetlo modra. Idite gledat neko revijo z športnimi oblačili. Pa poglejte..moške (plave) trenirke kake barve so pa ženske (plave) trenirke. Ni vse plavo isto. :).
Mene danes nebo v čolnarno, ker se moram ko nor učit za kolokvij, ki ga mam v petek. Tak da lepo prosim če lahko za mene eno trenirko rezervirate. In sicer rdečo, velikost L. Pa če lahko povete komu moram dnar prinest pa kolko. Danke schön in lep dan še naprej. ;)
Pa dobro tista je temno modra....jakna pa je svetlo modra. Idite gledat neko revijo z športnimi oblačili. Pa poglejte..moške (plave) trenirke kake barve so pa ženske (plave) trenirke. Ni vse plavo isto. :).
Mene danes nebo v čolnarno, ker se moram ko nor učit za kolokvij, ki ga mam v petek. Tak da lepo prosim če lahko za mene eno trenirko rezervirate. In sicer rdečo, velikost L. Pa če lahko povete komu moram dnar prinest pa kolko. Danke schön in lep dan še naprej. ;)
Stran 1 od 2 • 1, 2
Stran 1 od 2