P: Šivanje oziroma popravljanje potapljaških oblek
5 posters
:: NAŠA MALA ŠTACUNA :: PRODAM
Stran 1 od 1
P: Šivanje oziroma popravljanje potapljaških oblek
To sem zasledil na mariborskem forumu. Mogoče bo komu kdaj prav prišlo...
pozdravljeni prijatelji potapljanja
opravljam šivanja raznih vrst v smislu popravila neoprenov. če imate kak neopren, ki vam ga je škoda vreči stran, ker vam lepo paše, a ga ne znate vredu zašit, ga lahko prinesete k meni in bo skoraj neopazno zašit in na istem mestu praktično neuničljiv.
dela se opravljajo ročno in uporabljajo se najmočnejši in najvzdržnejši materiali. pravtako stestirano delo na vseh klubskih neoprenih, ki so bili raztrgani. zaenkrat v mesecu in pol, se ni še vtrgal nobeden, pa vsi vemo, kaj se počne s klubskimi neopreni.
kot sem rekel, delo je ročno, zato je tukaj cenik šivanj:
- večji šivi (komplet hlačničina manšeta ipd.) = 10€
- odstranitev ali popravilo kapuce = 10€
- dodan neopren na kolenih za ščitnike = 15€
- manjše luknjice na kolenih ipd od drgnjenja = 2€
- dodajanje zadrge na hlačnici ali rokave 20€/obe hlačnici/rokava
- dodajanje D-ringov na obleko ali na kompezator 5€/kom
to so cene za člane PDM, katere se še dajo spogajat nekoliko dol pri večjih popravilih, zunanji kolegi ipd. 30% zraven. pri večjih popravilih se tudi da zmenit, da se računajo samo večji šivi, ali manj.
pravtako bi prosil, če imate kakšne neoprene, ki so po vašem nepopravljivi, da vam jih odkupim za simbolične cene, za "rezervne dele".
kontaktirate me lahko na 041 825 806 ali vsak četrtek v pekarni slonim za šankom - pijača med dogovori za resne, gratis
LP, Sašo
pozdravljeni prijatelji potapljanja
opravljam šivanja raznih vrst v smislu popravila neoprenov. če imate kak neopren, ki vam ga je škoda vreči stran, ker vam lepo paše, a ga ne znate vredu zašit, ga lahko prinesete k meni in bo skoraj neopazno zašit in na istem mestu praktično neuničljiv.
dela se opravljajo ročno in uporabljajo se najmočnejši in najvzdržnejši materiali. pravtako stestirano delo na vseh klubskih neoprenih, ki so bili raztrgani. zaenkrat v mesecu in pol, se ni še vtrgal nobeden, pa vsi vemo, kaj se počne s klubskimi neopreni.
kot sem rekel, delo je ročno, zato je tukaj cenik šivanj:
- večji šivi (komplet hlačničina manšeta ipd.) = 10€
- odstranitev ali popravilo kapuce = 10€
- dodan neopren na kolenih za ščitnike = 15€
- manjše luknjice na kolenih ipd od drgnjenja = 2€
- dodajanje zadrge na hlačnici ali rokave 20€/obe hlačnici/rokava
- dodajanje D-ringov na obleko ali na kompezator 5€/kom
to so cene za člane PDM, katere se še dajo spogajat nekoliko dol pri večjih popravilih, zunanji kolegi ipd. 30% zraven. pri večjih popravilih se tudi da zmenit, da se računajo samo večji šivi, ali manj.
pravtako bi prosil, če imate kakšne neoprene, ki so po vašem nepopravljivi, da vam jih odkupim za simbolične cene, za "rezervne dele".
kontaktirate me lahko na 041 825 806 ali vsak četrtek v pekarni slonim za šankom - pijača med dogovori za resne, gratis
LP, Sašo
Re: P: Šivanje oziroma popravljanje potapljaških oblek
Prosim oprostite pubecu, saj revež ne ve kaj govori... Za GA-PO-RO veljajo klubske cene in to vedno... Bom uredil...
Prosim oprostite pubecu, saj revež ne ve kaj govori... Za GA-PO-RO veljajo klubske cene in to vedno... Bom uredil...
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Če pa tak je...
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
da malo updejtam zadevo:
odprl bom s.p. in se lahko tud izda račun za moja popravila, ampak pač potem bodo se cene zvišale sorazmerno z davkom.
dodal bi še, kot je rekel Tibor, da so cene navedene zgoraj tudi za GaPoRa člane.
pa še ena cena:
popravilo zadrge (zamenjava):
- pri manjši zadrgi (hlačnice, rokavi) 15€
- večja zadrga (hrbtna ipd.) 25€
in pa še opomba:
pri mojih delih, ne morem garantirat za originalno-lep izgled, lahko pa garantiram kvaliteto šivov in fukncionalnost, saj delam vso šivanje ročno.
odprl bom s.p. in se lahko tud izda račun za moja popravila, ampak pač potem bodo se cene zvišale sorazmerno z davkom.
dodal bi še, kot je rekel Tibor, da so cene navedene zgoraj tudi za GaPoRa člane.
pa še ena cena:
popravilo zadrge (zamenjava):
- pri manjši zadrgi (hlačnice, rokavi) 15€
- večja zadrga (hrbtna ipd.) 25€
in pa še opomba:
pri mojih delih, ne morem garantirat za originalno-lep izgled, lahko pa garantiram kvaliteto šivov in fukncionalnost, saj delam vso šivanje ročno.
RegY- forumski šegrt
- Število prispevkov : 11
Registration date : 17/10/2007
:: NAŠA MALA ŠTACUNA :: PRODAM
Stran 1 od 1