Piknik GA-PO-RA
+5
dave
JAck
Marko
O G E R
Tomaz
9 posters
Stran 1 od 4
Stran 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Piknik GA-PO-RA
Halo,
Kot smo se že konec lanskega leta pogovarjali bi sedaj, ko so stažni že za nami organizirali piknik. Na tem pikniku bi naredli diaprojekcijo slik iz stažnih potopof ter dneva čaplarekof. Nekaj bi si tudi spekli ( pljeskavic, čjevapčič, šijankovino, kako peroutanco ), lehko bi odbojko špilali....
Sprejemam predloge - datumsko mislim da bi bil dober datum 25 avgust ali 1 september. Tak da mamo zadosti cajta za priprave.
Nekaj malega bo samoprispevka - teko pač za jesti in piti.
p.s. kajmaka i bureka više nema.
Kot smo se že konec lanskega leta pogovarjali bi sedaj, ko so stažni že za nami organizirali piknik. Na tem pikniku bi naredli diaprojekcijo slik iz stažnih potopof ter dneva čaplarekof. Nekaj bi si tudi spekli ( pljeskavic, čjevapčič, šijankovino, kako peroutanco ), lehko bi odbojko špilali....
Sprejemam predloge - datumsko mislim da bi bil dober datum 25 avgust ali 1 september. Tak da mamo zadosti cajta za priprave.
Nekaj malega bo samoprispevka - teko pač za jesti in piti.
p.s. kajmaka i bureka više nema.
Nazadnje urejal/a Avgust 29th 2007, 11:05; skupaj popravljeno 3 krat
O G E R- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 164
Registration date : 28/06/2007
Re: Piknik GA-PO-RA
Samopripevek je mišljeni kot "Prinesi paradajz" pa "prinesi 5 litrof vina"!!!
Jaz osebno predlagam 25 avgust!!!
Jaz osebno predlagam 25 avgust!!!
po mojem nebi blo slabo, če bi nabavli točeno pivo, ka se boumo za hasek natočili!
Pa ka nebi na luk pozabli, vačik boumo po pijači smrdeli, gda boumo domu prišli!
Vsakši vrže skup 10 EUR pa de žurka prava, če pa de premalo, pa pa še enouk teko.
Lehko kakšega odojka al pa jagnje obrnemo, zavolo mene tudek če tomaža, vse boumo pojeli!
Pa ka nebi na luk pozabli, vačik boumo po pijači smrdeli, gda boumo domu prišli!
Vsakši vrže skup 10 EUR pa de žurka prava, če pa de premalo, pa pa še enouk teko.
Lehko kakšega odojka al pa jagnje obrnemo, zavolo mene tudek če tomaža, vse boumo pojeli!
Jaz sen preveč masten za pečti. Še za ocvirke nebi bija dober. No, saj ti glih tudi nejsi za na žar vršti. :lol:
SE PRAVI JE FIKSEN DATUM 25 AVGUST 2007. TA DATUM NAJ OSTANE.
SE PRAVI JE FIKSEN DATUM 25 AVGUST 2007. TA DATUM NAJ OSTANE.
glede točenega piva je po mojem tudi najbolša varianta, je edno mrzlo :lol:
Samo je tisti teden sejem, tak ak bi trebalo avtomate hitro rezervirat, če že ni prepozno
Samo je tisti teden sejem, tak ak bi trebalo avtomate hitro rezervirat, če že ni prepozno
dave- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 135
Registration date : 27/06/2007
pgd dvomim ka ma kaki avtomat, majo jih v Davidovem hramu v GR. Sicer nekaj stane samo ne vem keko.
dave- GA-PO-RA car
Avtomat lahko vzamemo iz starega volvota!!!
hehehehehe
Bom malo pogledal pa Dave naj malo pogleda. Jacek mali; luk pa je dobra ideja!! Tak ali tak ne bo manjkal. hehe
lp, marko
hehehehehe
Bom malo pogledal pa Dave naj malo pogleda. Jacek mali; luk pa je dobra ideja!! Tak ali tak ne bo manjkal. hehe
lp, marko
Nema problema za avtomat! Dragec naš ta glavni, ma avtomat, ki ga z veseljem posoudi, še sploh če ga na kakšen pir povabimo! Jeklenko pa mam jaz duma, če pa nega druga pa majo na servisi skouzi jeklenke na rezervi. Če ste za pivo se moremo samo zmejniti kero mo meli. Pa če lehko preko kerega gostilničara kaj ceneje do jega prijemo, vačik pa lehko vzememo prejk davidovega hrama, za fasl samo eno osebno treba založiti oz. podatke odgovornega pustiti pa nega problema.
Ja 25. avgust je ok datum. Točeno pivo super idea direknto iz pipe mrzlo.
Mislim ka za avtomat nej taki problem se ga da kje sposodit.
Vprašanje to bi meli samo kao piknik ali bi šli malo po muri prvo dol tak kot smo bli lani?
Lp
Vlado
Mislim ka za avtomat nej taki problem se ga da kje sposodit.
Vprašanje to bi meli samo kao piknik ali bi šli malo po muri prvo dol tak kot smo bli lani?
Lp
Vlado
Neman pojma. To more Marko malo rečti. Mislim ka de to samo piknik in po Muri ka mo šli drugič. Lehko pa gremo zaj tudi. Kak se mo pač zmenli. Ti bi plava? Se pa kamen ne plavle?!?!
Leho gremo samo bol zgodaj!
Torej avtomat je, PA co2 bo, pa luk je. Evo!!! Piknik je pokriti!!!!!!!! sAMO PIVO MOREMO KUPITI.
Meso pa kruh pa zelenjavo pa nekaj brezalkoholnega moramo met. Zelenjava je od doma, brezalkoholno od sponzorov, meso pa dobimo poceni od albancof.
Torej avtomat je, PA co2 bo, pa luk je. Evo!!! Piknik je pokriti!!!!!!!! sAMO PIVO MOREMO KUPITI.
Meso pa kruh pa zelenjavo pa nekaj brezalkoholnega moramo met. Zelenjava je od doma, brezalkoholno od sponzorov, meso pa dobimo poceni od albancof.
Jaz bi se kota doj po muri.(plavanje mi itak ne gre :rendeer: ). Ja se lahko zmenimo pa gremo bol zgodaj odvisno koliko bi jih blo za,to še je vedno čas za dogovor.
Glede pivo fasl mogoče Gregor kak veza?
LP
Vlado
Glede pivo fasl mogoče Gregor kak veza?
LP
Vlado
Malo sem se pozanimal glede avtomata za pivo. Izposoja avtomata je 10 evrotov, fasl piva 50l je 72 evrotov puna cena. Avtomat je za 25 avg. možno dobit v 90% , za 100% treba preverit v začetku avgusta.
dave- GA-PO-RA car
Stran 1 od 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Piknik GA-PO-RA #2
» Piknik GA-PO-RA ... 2008
» Plavanje po Savi in piknik - 12.06.2010
» kostanjev piknik
» Pozor - pdm piknik in kaj bomo zaj
» Piknik GA-PO-RA ... 2008
» Plavanje po Savi in piknik - 12.06.2010