potapljanje od 15.do 22.09.2007 - KORČULA
4 posters
Stran 1 od 1
potapljanje od 15.do 22.09.2007 - KORČULA
pozdravljeni,
pravkar sem se vrnil s čudovitega potapljanja na otoku Korčula, precizneje iz Lumbarde. Toliko življenja pod vodo na Jadranu še nisem videl in tako velikih rib tudi zlepa ne. Glede na res lep teden in odličen potapljaški center sem se dogovoril za možnost ponovitve le tega pod zelo zanimivimi pogoji:
- teden dni bivanja v apartmaju za 4 osebe (kot dvosobno stanovanje s teraso) je 77.- EUR na osebo
- 10 potopov z vodenjem, zrakom in prevozom z dokaj veliko ladjo na lokacije je 180.- EUR
- za tiste najbolj zagnane : 12 potopov pod enakimi pogoji 210.- EUR
Apartmaji so ob samem potapljaškem centru, ta pa na obali, poleg pomola z ladjo.
Na voljo so 4 apartmaji, potrebujemo le posadko cca 12 potapljačev.
Potopi so namenjeni nekoliko bolj izkušenim potapljačem (** in več).
dodatne informacije na telefonu 041/690-391, Tomaž
lep pozdrav vsem
Tomaž Porenta
pravkar sem se vrnil s čudovitega potapljanja na otoku Korčula, precizneje iz Lumbarde. Toliko življenja pod vodo na Jadranu še nisem videl in tako velikih rib tudi zlepa ne. Glede na res lep teden in odličen potapljaški center sem se dogovoril za možnost ponovitve le tega pod zelo zanimivimi pogoji:
- teden dni bivanja v apartmaju za 4 osebe (kot dvosobno stanovanje s teraso) je 77.- EUR na osebo
- 10 potopov z vodenjem, zrakom in prevozom z dokaj veliko ladjo na lokacije je 180.- EUR
- za tiste najbolj zagnane : 12 potopov pod enakimi pogoji 210.- EUR
Apartmaji so ob samem potapljaškem centru, ta pa na obali, poleg pomola z ladjo.
Na voljo so 4 apartmaji, potrebujemo le posadko cca 12 potapljačev.
Potopi so namenjeni nekoliko bolj izkušenim potapljačem (** in več).
dodatne informacije na telefonu 041/690-391, Tomaž
lep pozdrav vsem
Tomaž Porenta
tomažp- forumski šegrt
- Število prispevkov : 6
Registration date : 06/08/2007
Re: potapljanje od 15.do 22.09.2007 - KORČULA
Zdravo Tomaž in dobrodošel na forumu.
Maš mogoče kake slike?!!?!? Te mi jih lahko daš na mail pa jih jaz dam gor na forum.
Maš mogoče kake slike?!!?!? Te mi jih lahko daš na mail pa jih jaz dam gor na forum.
Zmanjkalo je NEOSTIKA... :lol: :lol: :lol:
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Čuj oni rarog zgleda ko plastični... Si ziher, da ga niso napihnili pa ga nastavili da ga lahko turisti fotografirajo :!: Baje so v Jadranu že skoraj rariteta ( ogrožena vrsta )...
Na drugi sliki pa se je oni za tabo amfore vstrašu :!: So skoro sami mehurčki na sliki... :lol: :lol: :lol: Po potopu pa sigurno , ker je prehitro sfalilo lufta...
ni plastike
če te je strah idi je napisal/a:Čuj oni rarog zgleda ko plastični... Si ziher, da ga niso napihnili pa ga nastavili da ga lahko turisti fotografirajo :!: Baje so v Jadranu že skoraj rariteta ( ogrožena vrsta )...
nč bat, plastike ni, preverjeno sredi julija. So pa ribe in hobotnice, da te kap. Toliko življenja in to velikih primerkov jaz na Jadranu še nisem videl. Poleg tega je vodja centra podvodni fotograf in pozna vse živo, ve kje se nahaja in ker gre vedno s potapljači pod vodo, tudi vse pokaže.
Le prijavite se, garantiram s kišto piva, da vam ne bo žal.
pozdrav Tomaž
tomažp- forumski šegrt
O toto garancijo pa bi jaz z veseljem akceptiral, samo žal imamo takrat druge plane ( kot še mogoče kateri naš član ;) ;) ;) ), pa se na žalost ne bom mogel pridružiti.
Lahko pa nadoknadimo konec septembra ali v začetku oktobra :!: Samo se mormo prej zmenit, kdo bo plačal ono gajbo pira... :lol: :lol: :lol:
pili bi, tauhali pa ne
izgleda, da ni pravega zanimanja za tauharijo na Korčuli. Prijave potrebujem do konca meseca, sicer termin pade. Pokličite me ali kako drugače kontaktirajte takoj.
voda je in sonček tudi ;)
voda je in sonček tudi ;)
tomažp- forumski šegrt
Očitno ne....
Eni so sedaj prišli nazaj iz potop. Bli so na Pagu...
Očitno letos Korčula ne bo več vidla GA-PO-RE...
Eni so sedaj prišli nazaj iz potop. Bli so na Pagu...
Očitno letos Korčula ne bo več vidla GA-PO-RE...
Žal imamo tudi v PDM-u natrpan september... Morda bolj pozno v oktobru ali za 1. november
za prvi november bote lepo na britofi stali, ne pa po morji hodili!
Stran 1 od 1