PDM Kostanjev piknik in zaključek odbojke na mivki
4 posters
Stran 1 od 1
PDM Kostanjev piknik in zaključek odbojke na mivki
V soboto 11.10.2008 ob 15h. se dobimo na igrišču ob Osnovni šoli v Kamnici, kjer bomo
odigrali zadnje tekme letošnje sezone na mivki in se malo rekreirali in dosti zabavali.
Vmes bomo pospravili še zaščitno mrežo okoli igrišča in narezali kostanje ter sprobali mošt.
Po zaključku odbojke(ob cca 18h) bomo na ogenj vrgli kostanje in odprli mošt. Ko se bo zvečer ohladilo
pa se bomo preselili k našim prijatlom Kamniškim gasilcem.
Za vreme, kostanje in mošt bo poskrbljeno. Sebe in dobro voljo pa pripeljite sami.
Ali imate ekipo, ki si upa odigrat par setov na mivki z PDM ekipo?
Igrali bomo 3 na 3 ali 4 na 4 odvisno od števila igralcev, tako, da bomo imeli vsi kaj od rekreacije.
Če pridete, mi prosim javite število udeležencev.
lp,
Sergej in vsi športni in kostanj/mošt navdušenci iz PDM
odigrali zadnje tekme letošnje sezone na mivki in se malo rekreirali in dosti zabavali.
Vmes bomo pospravili še zaščitno mrežo okoli igrišča in narezali kostanje ter sprobali mošt.
Po zaključku odbojke(ob cca 18h) bomo na ogenj vrgli kostanje in odprli mošt. Ko se bo zvečer ohladilo
pa se bomo preselili k našim prijatlom Kamniškim gasilcem.
Za vreme, kostanje in mošt bo poskrbljeno. Sebe in dobro voljo pa pripeljite sami.
Ali imate ekipo, ki si upa odigrat par setov na mivki z PDM ekipo?
Igrali bomo 3 na 3 ali 4 na 4 odvisno od števila igralcev, tako, da bomo imeli vsi kaj od rekreacije.
Če pridete, mi prosim javite število udeležencev.
lp,
Sergej in vsi športni in kostanj/mošt navdušenci iz PDM
Re: PDM Kostanjev piknik in zaključek odbojke na mivki
Mogoče pa res kdo pride!
Sliko maš pa ta lepšo. :)
Sliko maš pa ta lepšo. :)
Če je blo pa tak fajn na plavanju pri vas, samo ne vem zakaj sem bil tak žejen ko sem prilezel
na postanku ven iz Mure?
na postanku ven iz Mure?
Ker si kar na sliki v roki držiš vsem raztalal!
Ajde ajde kar pogumno. :) Nekaj se je govorilo okoli, da trenirate odbojko skozi celo leto.....
Sergej je napisal/a:Ajde ajde kar pogumno. :) Nekaj se je govorilo okoli, da trenirate odbojko skozi celo leto.....
Samo, da vas ne bodo na koncu naružli...
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Stran 1 od 1