stažni potopi PDM 26. - 28.09.
3 posters
Stran 1 od 1
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Re: stažni potopi PDM 26. - 28.09.
če te je strah idi je napisal/a:
Društvene flise ( po želji tudi z vašim našitkom - potrebna dostava ) pa lahko naročite tukaj
Tibor!
Kaj veljajo za nas klubske cene ali smo mi zunanji člani kot Pepo in Majda in Maribosrkega parka?
Riki je napisal/a:
Tibor!
Kaj veljajo za nas klubske cene ali smo mi zunanji člani kot Pepo in Majda in Maribosrkega parka?
Žal ti ne morem 100 % garantirat klubske cene, ampak je vse stvar dogovora... Najbolje da se za to informacijo obrneš na "dobavitelja" Želj Leona... Da ti bo lažje ti posredujem mobitel : 041 / 614 - 186, lahko pa mu pošlješ tudi ZS ( zasebno sporočilo )... Pepa in Majde pa žal osebno ne poznam, tako da ti težko povem kaj več o tem konkretnem primeru... Lp Tibor
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Potopov v SLO morju itak ne rabimo plačat. Stroški apartmajev Knez pa so takšni kot imajo v ceniku.
Apartmaje ki jih je rihtal Leon pa smo že napolnili.
Aja pa drugače organiziram stažne potope jaz.
Tako, da je itak za vse pač cena prenočišča+prevoz dol+polnjenje jeklenk+hrana. Ni neke klubske cene, ker tudi
nismo odvisni od dogovorov z nekim potapljaškim centrom kot je to treba na hrvaškem.
Apartmaje ki jih je rihtal Leon pa smo že napolnili.
Aja pa drugače organiziram stažne potope jaz.
Tako, da je itak za vse pač cena prenočišča+prevoz dol+polnjenje jeklenk+hrana. Ni neke klubske cene, ker tudi
nismo odvisni od dogovorov z nekim potapljaškim centrom kot je to treba na hrvaškem.
Stran 1 od 1