Piknik GA-PO-RA ... 2008
+11
Sergej
JAck
Tomaz
če te je strah idi
53ca
Riki
čebelica
petra
Tommy
Marko
feler
15 posters
Stran 3 od 3
Stran 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Piknik GA-PO-RA ... 2008
Ma Riki... Nisem ne pozabil, ne
Do piknika še 20 ur and counting !
Do piknika še 20 ur and counting !
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Do piknika še 15 ur and counting !
markopolo- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 410
Registration date : 07/11/2007
če te je strah idi je napisal/a:Do piknika še 9 ur 28 min and counting !
če te je strah idi je napisal/a:če te je strah idi je napisal/a:Do piknika še 9 ur 27 min and counting !
Do piknika še 9 ur 21 min and counting !
Pubeci, zdaj pa , da boste jutri polni moči in energije...
Pubeci, zdaj pa , da boste jutri polni moči in energije...
No Tibor! Danes pa je THE INDEPENDENS DEJ. Zdaj pa počasi vsi v avto in počasi v gasilskega!
še 50 min
O G E R- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 164
Registration date : 28/06/2007
Pa še vedno smo tukaj in zdaj je že harmonika vesela, plešemo pa še ne, ampak ni več daleč do tega. Tibor! Sitno -8 ur in do naslednjega spusta še 364,j5 dni, LP! Martin S. hvala za družbo!
Nazadnje urejal/a Riki Avgust 24th 2008, 13:40; skupaj popravljeno 1 krat
In se je zgodilo... Tradicionalni 25. spust po Muri... Bilo je neponovljivo, nepozabno, brez intervencij operative, ... Skratka fenomenalno in brezhibno, kot vedno z GA-PO-RO... Rad bi se zahvalil gostiteljem za vse, pa tudi gostom ( posebej g. Martinu Strelu, njegovi spremljevalni ekipi in g. Branetu Ravnjaku prav tako z ekipo ), ki so dodatno popestrili nepozabno vzdušje na letošnjem spustu... Kot vedno do sedaj, pa nas je počastil s svojim obiskom tudi predsednik SPZ-ja dr. Mitja Slavinec. Seveda ni potrebno posebej omenjati, kdo je bil prvi v cilju... Zahvala vsem, ki ste kakorkoli pomagali pri organizaciji in izvedbi spusta ! V upanju na snidenje na 26. tradicionalnem spustu 2009, vas vse lepo pozdravljam !
P.S.: Več pa bodo ( upam ) napisali gostje, ki so letos prvič sodelovali na spustu... Upam da tudi s kakšno slikico...
P.S.: Več pa bodo ( upam ) napisali gostje, ki so letos prvič sodelovali na spustu... Upam da tudi s kakšno slikico...
Super piknik in prvi spust po muri. Čudovito doživetje, predvsem si nisem nikoli mislil, da je tako cool piti pivo na muri obenem pa uživati ob potovanju brez napora.
Torej krst smo preživeli naslenje leto pa zopet
Hvala vsem v ožjem organizacijskem odboru za odlično organizacijo, pečenje, pijačo.... to je pa GA-PO-RA vredna zaupanja.
Torej krst smo preživeli naslenje leto pa zopet
Hvala vsem v ožjem organizacijskem odboru za odlično organizacijo, pečenje, pijačo.... to je pa GA-PO-RA vredna zaupanja.
Kiki- forumski šegrt
- Število prispevkov : 30
Registration date : 01/07/2008
A sem se kaj zlagal v tem prvem postu, ko sem načel temo o pikniku?feler je napisal/a: => => => => => => => => =>
Po mojem bo neki taki protokol, a več o tem in ostali organizaciji pa bodo povedali šefovi!
--------------------------------------------------------------------------------------
Blo je fajn. Hvala onemu gori, da je vreme vzdržalo vsaj v času plavanja.
Veselilo me je predvsem to, da je blo letos toliko gostov iz drugih klubov, ki so se očitno lepo zabavali.
Pa seveda tudi Martin Strel, ki nas vedno počasti s svojo prisotnostjo.
Seveda vsi lepo vabljeni tudi na naslednji piknik.
Mislim, da smo namen 100% dosegli; imeli smo se lepo, spoznali nove ljudi in okrepili stara poznanstva.
.
PIKNIK JE USPEL FENOMENALNO!!!!!!
Hvala vsem, ki ste se udeležili piknika in predvsem pa gre zahvala vsem ki so po svojih močeh pomagali pri sami izvedbi piknika.
Slike so v fotogaleriji...
Hvala vsem, ki ste se udeležili piknika in predvsem pa gre zahvala vsem ki so po svojih močeh pomagali pri sami izvedbi piknika.
Slike so v fotogaleriji...
Vsi govorijo, da je radgonska noč odpadla, sam pa takšnega obutka nisem imel......
Bilo je fantastico.
Še 361 dni do piknika.
Bilo je fantastico.
Še 361 dni do piknika.
Denis- GA-PO-RA fanatik
- Število prispevkov : 116
Registration date : 22/06/2008
misli, da ni bilo potrebe po radgonski noči, saj smo si mi priredili svojo!!
čebelica- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 134
Registration date : 07/11/2007
Evo se javljam še jaz.
Skratka še enkrat hvala za spust in piknik. Super ste bli vsi. V nedeljo so me noge bolele, pa
se ne morem odločit al aod plavanja al od plesa......
Moje vodne in party fotke so še v pregledovanju. Jih je kr nekaj. Ko bom prišel skozi jih objavim!
Skratka še enkrat hvala za spust in piknik. Super ste bli vsi. V nedeljo so me noge bolele, pa
se ne morem odločit al aod plavanja al od plesa......
Moje vodne in party fotke so še v pregledovanju. Jih je kr nekaj. Ko bom prišel skozi jih objavim!
Hvala vsem za pomoč pri organizaciji!!!
Upam, da ste se vsi z menoj vred imeli lepo!
Hvala vsem sponzorjem (Riki, Radgonske Gorice, Radenska, Pintarič iz Lastomerc, Lipičovi iz Janževega Vrha, Elvisu,...) in hvala vsem članom in nečlanom (cenjenim gostom) za pomoč in udeležbo!!!
Zahvalil bi se tudi Martinu Strelu za obisk. Upam, da ga ni amazonka iz konjic preveč zmantrala!! :)
lp čez cca 358 dni!!!
Upam, da ste se vsi z menoj vred imeli lepo!
Hvala vsem sponzorjem (Riki, Radgonske Gorice, Radenska, Pintarič iz Lastomerc, Lipičovi iz Janževega Vrha, Elvisu,...) in hvala vsem članom in nečlanom (cenjenim gostom) za pomoč in udeležbo!!!
Zahvalil bi se tudi Martinu Strelu za obisk. Upam, da ga ni amazonka iz konjic preveč zmantrala!! :)
lp čez cca 358 dni!!!
No pa tudi hvala tebi Marko in Tomažu.
Vaše delo ponavadi vsi jemljejo kot razumljivo in ker to redko kdo vidi se Vama v imenu vseh udeležencev zato zahvalim.
Hvala pubeca !
Vaše delo ponavadi vsi jemljejo kot razumljivo in ker to redko kdo vidi se Vama v imenu vseh udeležencev zato zahvalim.
Hvala pubeca !
Stran 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» PIKNIK 2008 - 23/08/2008
» Piknik GA-PO-RA
» Piknik GA-PO-RA #2
» kostanjev piknik
» TRADICIONALNI 27. SPUST PO REKI MURI IN PIKNIK 2010
» Piknik GA-PO-RA
» Piknik GA-PO-RA #2
» kostanjev piknik
» TRADICIONALNI 27. SPUST PO REKI MURI IN PIKNIK 2010