DIVING CENTER NEPTUN ( Otok KRK - Šilo )
3 posters
Stran 1 od 1
Re: DIVING CENTER NEPTUN ( Otok KRK - Šilo )
Tomaz je napisal/a:Halo,
Več pa bo Boris napisal...
Kaj bo napisal Da se nahaja na koncu Šila, da imajo apartmaje po povoljnoj ceni, da so tauhi tak - tak (za Grka pa te opalijo ko ), da je potrebno za dobro papico in pijačko v Vrbnik ali pa kam drugam, ker tisti dve lokalni gostilni v Šilu ne delata, da imajo v centru dobro pomočnico, in kar je najpomembneje naplačuju sve, pa i razbijene prazne boce... Boris, Iztok a sem na kaj pozabil Aja, edino muziko lahko nabijaš po mili volji, pa v Baško več ne moreš... ;) :lol:
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Gre se predvsem zato, da spoznaš tudi druge DC. Res je tudi zabavat se je potrebno. Meni ne pride na misel, da bi razbijal tako ali drugače. Gre se za potapljanje. Z P1 ali OWD lahko delaš potope z obale. Prav tako s tistimi ki imajo P2 ali AOWD lahko narediš nočnega z obale. Ne poznam pa nobenega DC na Hrvaškem, ki ne bi kasiral tauhov.
O samih potopih in cenah pa je na njihovi spletni strani.
Lp, Boris
O samih potopih in cenah pa je na njihovi spletni strani.
Lp, Boris
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
če te je strah idi je napisal/a:Tomaz je napisal/a:Halo,
Kaj bo napisal Da se nahaja na koncu Šila, da imajo apartmaje po povoljnoj ceni, da so tauhi tak - tak (za Grka pa te opalijo ko ), da je potrebno za dobro papico in pijačko v Vrbnik ali pa kam drugam, ker tisti dve lokalni gostilni v Šilu ne delata, da imajo v centru dobro pomočnico, in kar je najpomembneje naplačuju sve, pa i razbijene prazne boce... Boris, Iztok a sem na kaj pozabil Aja, edino muziko lahko nabijaš po mili volji, pa v Baško več ne moreš... ;) :lol:
Majke mi - Tibor ti pa si se redno razpisal....
Tomaz je napisal/a:če te je strah idi je napisal/a:Tomaz je napisal/a:Halo,
Majke mi - Tibor ti pa si se redno razpisal....
Samo dejstva...
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Stran 1 od 1