Soča november 2007
4 posters
Stran 1 od 1
Soča november 2007
Evo tak PDM se je po predsinočnjih hudih poplavah odločil, da gre tauhat na Sočo... Nekak je prišlo do datuma 9.,10. in 11. november... Pravzaprav bo po vsej verjetnosti bolj druženje kot tauhanje , pa vendar vsi zainteresirani ... Nekateri bomo šli že kak dan prej... :lol: :lol: :lol: Za najbolj pogumne pa še PDM-speed po Soči... Je bolj divje od Bungee jumpinga v Avstriji ( foto, baje 74 m ), hitreje kot Hydrospeed in nevarneje od Canyoninga :no: Torej, če te je strah - idi :!: :!: :!: PDM-speed je na lastno odgovornost, za drugo pa bo poskrbel organizator... ;) Prijave čimprej, ker je število mest omejeno :!: :!: :!: Podrobnejši info je na forumu na spodnjem linku...
http://forum.pdmb.net/viewtopic.php?t=303&start=15
Še enkrat vsi zainteresirani
Pa še to : 12., 13. in 14. oktober potopi na otoku Krku v Šilu ( začetek otoka, proti celini ). Wreck dive na Baron Gautcha ( globina od 36 - 42 m )... Resni interesenti mi naj pošljejo zasebno sporočilo ali pokličejo na tel. : 031 / 755 - 911 . Bodo pa tudi začetniki, tak da je primerno za vse potapljaške kategorije... Edino pravilo, ki velja je : Če te je strah - idi :!: :!: :!: Oziroma : Pridi pod vodo, te povabim na ples, ti pokažem kako je, ko se tauha zares !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
http://forum.pdmb.net/viewtopic.php?t=303&start=15
Še enkrat vsi zainteresirani
Pa še to : 12., 13. in 14. oktober potopi na otoku Krku v Šilu ( začetek otoka, proti celini ). Wreck dive na Baron Gautcha ( globina od 36 - 42 m )... Resni interesenti mi naj pošljejo zasebno sporočilo ali pokličejo na tel. : 031 / 755 - 911 . Bodo pa tudi začetniki, tak da je primerno za vse potapljaške kategorije... Edino pravilo, ki velja je : Če te je strah - idi :!: :!: :!: Oziroma : Pridi pod vodo, te povabim na ples, ti pokažem kako je, ko se tauha zares !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Re: Soča november 2007
Pubeci Soča se nezadržno bliža... :lol:
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Ja datum je tu!!! Če kateri hoče it zraven in kje prespat, naj se poveže direktno z Tiborom. Če kateri hoče it samo za en dan (Boris,....) naj pove meni!
Jaz bi šel za en dan.
Lp, Boris
Lp, Boris
BORIS- namestnik boga Poseidona
- Število prispevkov : 313
Registration date : 02/07/2007
Stran 1 od 1