kostanjev piknik
+4
Marko
dave
Tomaz
feler
8 posters
Stran 1 od 2
Stran 1 od 2 • 1, 2
kostanjev piknik
ker nas je bilo zadnji torek zelo malo v GD, vas je treba pač tak obveščat. Po sestanku je kelnarca dala pijačo, beseda besedo in v konstruktivnem dialogu smo prišli do nekaterih razveseljivih idej...
Jack se je spomnil, da bi lahko naredli kostanjev piknik.
Nakupu kostanjev sem jaz ostro nasprotoval, ker vseeno živimo na agrarnem področju in so nam okoliške hoste, v katerih so se nekoč ponosno borili naši dedje, v dosegu pogleda, če že ne pljunka. Menim, da bi se lahko enkrat dobli za kako urco in prečesali naše gozdove, ter nabrali kakšen žakljiček teh fantastičnih plodov, ki nam jih podarja jesen. Sem skoraj prepričan, da se bo našel tudi nekdo, ki se bo hotel pohvalit s svežim moštom iz domače kleti. In kaj še rabimo več? Dobro družbo! In to je to.
Z idejami na plano!
lp, feler
Jack se je spomnil, da bi lahko naredli kostanjev piknik.
Nakupu kostanjev sem jaz ostro nasprotoval, ker vseeno živimo na agrarnem področju in so nam okoliške hoste, v katerih so se nekoč ponosno borili naši dedje, v dosegu pogleda, če že ne pljunka. Menim, da bi se lahko enkrat dobli za kako urco in prečesali naše gozdove, ter nabrali kakšen žakljiček teh fantastičnih plodov, ki nam jih podarja jesen. Sem skoraj prepričan, da se bo našel tudi nekdo, ki se bo hotel pohvalit s svežim moštom iz domače kleti. In kaj še rabimo več? Dobro družbo! In to je to.
Z idejami na plano!
lp, feler
Re: kostanjev piknik
sva bla včeraj z jano v šumi :) nega še kostanjev
dave- GA-PO-RA car
- Število prispevkov : 135
Registration date : 27/06/2007
[b]Dečki brez zamere za brisane poste, ki nimajo veze s kostanjevim piknikom in konstrutivno debato. Piknik bo. Felera dopolnim le v tem, da bodo kostanji začeli zoreti komaj zdaj. kakšnih 5 kil bomo kupli maronov za rezervo.
Predlog in plan je tak: Eno lepo popoldne med tednom (npr. torek ko smo tak ali tak v PGD), gremo ob 15:30 v šumo (kraj se dogovorimo) kjer naberemo tiste 2 grama kostanjev. Kasneje v PGD to spečemo ob moštu in ognju ter se imamo lepo!!!
Ko bo datum določen, bo Tomaž pustil nekaj mailov!! :)
lp, Marko
p.s. Prosim ne smetit foruma, ker s tem izničimo bistvo avtorjevega vprašanja ali predloga, pripombe... Še enkrat brez zamere za brisane poste. :!:
Predlog in plan je tak: Eno lepo popoldne med tednom (npr. torek ko smo tak ali tak v PGD), gremo ob 15:30 v šumo (kraj se dogovorimo) kjer naberemo tiste 2 grama kostanjev. Kasneje v PGD to spečemo ob moštu in ognju ter se imamo lepo!!!
lp, Marko
p.s. Prosim ne smetit foruma, ker s tem izničimo bistvo avtorjevega vprašanja ali predloga, pripombe... Še enkrat brez zamere za brisane poste. :!:
benti mate zagamaniga šefa...... se prav en more za disciplino skrbet!
Pubeci, či te kakši den vnaprej povedli, te pa še jaz prletim .... če so zunanji sploh lejko polek??
Pubeci, či te kakši den vnaprej povedli, te pa še jaz prletim .... če so zunanji sploh lejko polek??
tomsy- forumski šegrt
- Število prispevkov : 36
Registration date : 13/08/2007
glede na zajebanega šefa, si bom vseeno drznil to objavit: vsi ste dobrodošli!!!
mislim, da smo preveč fajn, da bi se branli dobre družbe.
pogum velja...
mislim, da smo preveč fajn, da bi se branli dobre družbe.
pogum velja...
Marko je napisal/a:[b]Dečki brez zamere za brisane poste, ki nimajo veze s kostanjevim piknikom in konstrutivno debato. Piknik bo. Felera dopolnim le v tem, da bodo kostanji začeli zoreti komaj zdaj. kakšnih 5 kil bomo kupli maronov za rezervo.
lp, Marko
Zamere ni... Saj vsi vemo, da boš zdaj ( 1 leto ) ko maš cajt mnogo bolj aktiven na forumu... Lahko tud kakšno zaklenjeno temo brišeš, da bo več prostora za SVINJANJE :!: Pa brez zamere
če te je strah idi- direkten potomec boga Poseidona
- Število prispevkov : 620
Registration date : 10/07/2007
Juuuuuuuuuhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuu !!!!!! :lol: :lol: :lol:
in potem vse tiho je bilo :!: :!: :!: :!:
jagoda- forumski šegrt
- Število prispevkov : 34
Registration date : 21/09/2007
Opažam, da ne... :no: :no: :no: Pa predstavil-(a) se tudi nisi... Pa slikice tud nega... Kaj moramo ukrepat Ni slike, ni zvoka in ti si misliš ka bo to tak prošlo... :no: :no: :no: Da ne omenjam niti krsta...
Zdaj pa tak : piknik bo samo za krščene in povabljene "visoke goste"...
Zdaj pa tak : piknik bo samo za krščene in povabljene "visoke goste"...
Z mojima TT smo sprobali kostanje. Dobro no, jaz nisem peko, sem se pustil razvajat. Bli so dobri, tak da... Kdaj?
Čimprej, dokler jih je še kej... :lol: :lol: :lol: Pa Bube ne pustite zraven, ker bo sicer še surove pojedel ( je vedno neki lakotni )
Še malo pa bo kostanjev sfalilo... :no:
Kaj ne veš Roki rečti "Jutri se dobimo ob 18 uri pred čolnarno in pečemo kostaje!!". Rabim pleh, cigle, suha drva pa mošt če ga kdo ma.
To je lepše ne!! hehehe
Jaz nimam časa med vikendi pa tudi drugače ne kot samo v torek. Moj predlog je tak ali tak torek. Natančneje jutri!
Jaz lahko zrihtam nekaj malega lesa pa cigel pa ponev(ta malo). Rabimo pleh za na tla dat pa mošt!! Kostanje lahko naberete danes popoldne ali pa jutri. To pa zorganiziraj ti. jaz bom jih za ziher nekaj kupil !!!
lp, marko
To je lepše ne!! hehehe
Jaz nimam časa med vikendi pa tudi drugače ne kot samo v torek. Moj predlog je tak ali tak torek. Natančneje jutri!
Jaz lahko zrihtam nekaj malega lesa pa cigel pa ponev(ta malo). Rabimo pleh za na tla dat pa mošt!! Kostanje lahko naberete danes popoldne ali pa jutri. To pa zorganiziraj ti. jaz bom jih za ziher nekaj kupil !!!
lp, marko
Mene je sodelavec zajeba
jutri koristi ure in mi nemre prinesti mošta...ker ga lehko ga naj torej prinese...sory...
jutri koristi ure in mi nemre prinesti mošta...ker ga lehko ga naj torej prinese...sory...
zaupanje je dobro---kontrola pa bojše :!: :!: :!: :!:
mo vidli kaj bou ob šestih
mo vidli kaj bou ob šestih
jagoda- forumski šegrt
- Število prispevkov : 34
Registration date : 21/09/2007
Roki glede na to, da nisi odgovoril si lahko mislim, da te ne bo??
Kdo bo pa pekel kostanje? Jaz sem mislil, da boš ti!
Kdo bo pa pekel kostanje? Jaz sem mislil, da boš ti!
Če de zadosti mošta jih lehko tudi jaz pečem...se prostovoljno javim...jebi ga...nekak si moren 4 zvezdico zaslužiti....
( pa Rajko de pomaga...oni bi tudi meja P4 :yeah: )
( pa Rajko de pomaga...oni bi tudi meja P4 :yeah: )
Stran 1 od 2 • 1, 2
Stran 1 od 2